Haberler

Pucca'nın hapis cezasına ilk tepki eşinden geldi: Beni öldürmeleri lazım!

Güncelleme:

Uyuşturucuya özendirmekten 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Pucca lakaplı sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün eşi, mahkeme kararına sert tepki gösterdi. Eş Serhat Osman Karagöz, tepkisini sosyal medya hesabından, ''Sen teslim olmadan önce beni öldürmeleri lazım'' diye yazdı.

Pucca adıyla tanınan ve sosyal medyada binlerce takipçisi yazar Pınar Karagöz, Pablo Escobar ile ilgili attığı bir tweet nedeniyle uyuşturucuya özendirdiği öne sürülerek 5 yıl 10 ay hapis ve para cezasına çarptırıldı. Bu kararın ardından sosyal medya hesabından ağlayarak "Ben size ne yaptım" diyerek karara isyan eden Pucca'ya ilk destek eşi Serhat Osman Karagöz'den geldi.

"YOK YOK AKLINIZI KAYBETMEDİNİZ"

Oyuncu Serhat Osman Karagöz, sosyal medya hesabından eşi Pınar Karagöz'e verilen cezaya tepkisini şu sözleriyle dile getirdi: ''Narcos dizisini izleyip, üstüne escobar ile attığı tweet yüzünden 7 yıl hapis cezası üstüne para cezası aldı Pucca... Yok yok aklınızı kaybetmediniz ben de ilk önce öyle düşündüm.

Pucca'nın hapis cezasına ilk tepki eşinden geldi: Beni öldürmeleri lazım!

"GÜNAH BE GÜNAH"

"Ne yazacağımı bile bilmiyorum şu an. Sadece günah be günah, 2 yaşında çocuğumuz var! Ben ilerde Batı'ya ne diyeceğim, 'annen muhalif olduğu için, 12 tane dava açıldı hakkında, aralarından tek suçlu bulunduğu tweet, Escobar'a yazdığı oldu."

Pucca'nın hapis cezasına ilk tepki eşinden geldi: Beni öldürmeleri lazım!

Pucca'nın hapis cezasına ilk tepki eşinden geldi: Beni öldürmeleri lazım!

"BENİ ÖLDÜRMELERİ LAZIM"

"7 sene hapis cezası aldı' bu kız tecavüzcü olsaydı, hayvanlara zarar veren bir adi olsaydı, hırsız olsaydı alkışlanarak çıkardı o mahkemeden. Pınar neye inanıyorsan o şahidim olsun senin teslim olmandan önce beni öldürmeleri lazım. Eminim, bir yolu vardır, yoksa bile ben varım! Bazen ortadan ikiye bölünsün istiyorum dünya bunun temyizi var olmazsa böleriz dünyayı ortadan ikiye ..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selen Pınar Işık Sosyal Medya Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Cuma yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? 24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (54)

Deli Oğlan...:

İYİ YAAAAA. . . NE GÜZEL!!! FENOMEN OLDUM DİYE HER HALTI YİYEBİLECEĞİNİ Mİ SANIYORSUN, UKALA!!! SOSYAL MEDYANIN NİMETLERİNDEN FAYDALANIRKEN SINIRLARINI BİLMEZSEN SANA HUKUK HATIRLATIR. . . ESCOBAR NE LAAAAA. . . . DÜNYANIN EN BÜYÜK MAFYALARINDAN. . . NE İŞİN OLUR SENİN. . . !!!?? SEN TÜM SOSYAL MEDYAYA ÖRNEK OLACAN. . . BÜYÜĞÜ VAR KÜÇÜĞÜ VAR. . . ÇOLUĞU VAR ÇOCUĞU VAR. . . KURALSIZ MISIN SEN? ADAM GİBİ GÜZEL ÖRNEK OLSANA???

92
31
yanıtYanıtla
buzul:

o nekadar kötü seyler yapıp yayınlıyor veya söylüyorsa sende çocuklarına böyle şeyleri izlettigin ve izin verdiğin için bi okadar suçlusun suç hiç bir zaman tek taraflı olmaz

yanıt11
yanıt28
QWERTYUI:

UMARIM SENDE BİR GÜN ATTIĞIN TWET YÜZÜNDEN 7 YIL ALIRSIN !

yanıt28
yanıt48
7 senecik ):

bu hafta aldığım en harika haber. . . inanılmaz keyifliyim şu an. . . :)

yanıt0
yanıt0
Vatan:

Karım uyusturucuya özendiriyor diyecek değilya hemen suçu devletimize at yüzsüz herif konuyu nasılda çarpıtıyor

61
41
yanıtYanıtla
CONI:

ulan serseri daha sabah okudum cinsel istismarda bulunan herifi adli kontrol sartiyla serbest biraktilar, bunlara niye tepkini getirmiyosun ikiyuzlu cahil seni

yanıt0
yanıt0
Caner:

Polis savci kapina geldimide aynisini soyle de duyalim. Sizi gidi klavye delikanlilari. Sanal alemin fisini cekseler hepiniz issiz kalacaksiniz

69
24
yanıtYanıtla
gökyüzü:

gerçekten kötü bir insansın sen. Umarım Allah seni islah eder.

yanıt34
yanıt51
umut sevgi aşk:

adaletin kestigi parmak acımaz

yanıt0
yanıt0
Oktay:

Yeni Nesil Çok Enteresan Nezih Mod Takılcam Ayağına Türk olmaktan çıkıp Farklı Bir Kimliğe bürünüyorlar Netflix Dizleri ile Yatıp Kalkmalar Yabancı Şarkı Dışında Şarkı Dinlememeler Türk olarak Doğdun be güzel kardeşim Özümüzde güzel Sözümüzde.

55
22
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title