Haberler

Prof. Dr. Celal Şengör, İlber Ortaylı konuşurken canlı yayında uyuyakaldı

Güncelleme:

Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına katılan Prof. Dr. Celal Şengör, programın diğer konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı konuşurken canlı yayında uyuyakaldı.

Habertürk TV'de canlı yayınlanan Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Özel programında konukları Prof. Dr. Celal Şengör ve Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, salgınların tarihini konuştu.

CANLI YAYINDA UYUKLADI

Fatih Altaylı'nın sunduğu televizyon programında ilginç anlar yaşandı. Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, canlı yayında uyuyakaldı. O sırada sesi çıkmayan Şengör'ü gören Fatih Altaylı da kendini gülümsemekten alamadı.

"BEN İLBER BEY'İ İLGİYLE DİNLİYORUM"

Şengör'ün gözlerinin kapanması üzerine Fatih Altaylı araya girerek "İlber Abi bir nokta koysan, Celal uyuyacak şimdi" ifadelerini kullandı. İlber Ortaylı'nın "Evet, ben keseyim isterseniz çünkü çok uzadı" şeklinde konuşmasının ardından Celal Şengör, "Hocam siz konuşun ben sizi ilgiyle dinliyorum" dedi.

Prof. Dr. Celal Şengör, canlı yayında İlber Ortaylı konuşurken uyuyakaldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İlber Ortaylı Fatih Altaylı Celal Şengör Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Bakmadan Geçme

Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500

Yorumlar (38)

ismail:

program çok güzel bir dağaki programa MURAT BARDAKÇIYI da getirmenizi umarız dağa güzel olur

6
38
yanıtYanıtla
Tdk:

Lan sibob önce türkçe öğren sonra yorum yap kapçık ağız.

yanıt32
yanıt6
ASİ:

Celal Şengör gibi bir bilim adamımız varken, korona bize vız gelir tırıs gider :))))

8
29
yanıtYanıtla
Ötekisi:

Hadi ordan kuş beyinli

yanıt34
yanıt4
rok:

sorsan cok çalışıyodur ondan uyumustur fakat islam alemini ve osmanlıyı küçük göstermek için çok çalıştıgını biliyoruz allahtan. . .

4
14
yanıtYanıtla
ROKA:

Bilmeden şartlı konuşmak diye bu gibi kişilere denir . . . Kardeşim ADAMIN DİNİ YOK , DİNİİİİ . Ne diye İslamı kötülesin . . . Hadi biraz dersine çalış . Boş yapma

yanıt10
yanıt6
ROKAM:

Roka adamın dini olmadığı için kötülüyor zaten

yanıt0
yanıt0
Doğukan:

İyiki uyumuş uyumasa haber sitelerinde kendisini görmeyecektik şimdi bilmeyenler kendisini araştırıp da ilim irfan öğrenir

10
8
yanıtYanıtla
ADIM:

İlber Ortaylı gibi bir insan gelmez bu dünyaya

11
5
yanıtYanıtla
OKYANUS:

Gelir gelir oku oku ezberle sende Ilber olursun

yanıt6
yanıt11
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title