Haberler

Pınar Altuğ çok sert çıktı: Eşime ve kızıma uzanan dili koparırım

Güncelleme:

Sosyal medyada olumsuz eleştirilere maruz kalan oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, hayattaki kırmızı çizgisinin aile olduğunu belirterek, "Kızım ve kocam en kıymetli iki şey, onlar can parçalarım. Onlara uzanacak dili koparırım" ifadelerini kullandı.

Eşi Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkı nedeniyle takipçileriyle sık sık polemik yaşayan ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, Instagram hesabından yaptığı yayında, son dönemde sosyal medyada maruz kaldığı olumsuz ve hakaret içerikli yorumlar hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

"ONLARA UZANACAK DİLİ KOPARIRIM"

Altuğ, kendisine gelen mesajlar ve verdiği cevaplara yönelik, "Zaman zaman fevri tepikler veriyorum, birilerinin bizim gerçek insan olduğumuzu, bizim de incinebileceğimizi görmeleri gerekiyor. Yüz yüze sarf edemeyecekleri lafları klavye başında yazmaları bir yere kadar. Bu konuda hiç toleransım yok. Kızım ve kocam en kıymetli iki şey, onlar can parçalarım. Onlara uzanacak dili koparırım" ifadelerini kullandı.

Pınar Altuğ: Eşime ve kızıma uzanan dili koparırım

TAKİPÇİSİNİ İFŞA ETMİŞTİ

Öte yandan Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden "Yüzünüz çok çirkin. Kocanızı yanınızda zorla mı durduruyorsunuz, yoksa jigolo olarak mı kalıyor?" diyen kadın takipçisine sert yanıt vermişti. O mesajı atan kadın takipçisinin fotoğraflarını paylaşan Altuğ, "Ne desem bilemedim!" ifadelerini kullanmıştı.

Pınar Altuğ: Eşime ve kızıma uzanan dili koparırım

Pınar Altuğ: Eşime ve kızıma uzanan dili koparırım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Atacan Sosyal Medya kızım dizisi Pınar Altuğ Haberler

500

Yorumlar (36)

Lan İsmail:

Sizleri seviyoruz Pınar Hanım . Meyve veren ağaç taşlanır.

8
6
yanıtYanıtla
Gaye:

Pınar haklı, az bile demiş. Cesareti varsa, yüzüne desin.

11
2
yanıtYanıtla
smz:

mutluluğunuz daim olsun. . .

11
1
yanıtYanıtla
İlda:

Madem çok rahatsız hesabını kapatır olur biter

7
4
yanıtYanıtla
BERNA:

PINAR ALTUĞ VE AİLESİ BU PİYASADA EN GÜZEL ÖRNEK ALINACAK ÇİFTLERDEN BİRİ ARTIK SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPMAYA GEREK YOK GERÇE PINAR HANIM EN IYI CEVABI VERİYOR YORUMSUZ KALARAK

4
6
yanıtYanıtla
tosun:

sende seytanin avukatligini yapmayami soyundun

yanıt2
yanıt2
aşk:

Benimlede evlenirmi acaba

1
9
yanıtYanıtla
aboo:

yahu mutlu bir aile işte, kıskanmayın. Allahtan isteyin sizinde mutlu bir yuvanız olsun, kıskançlık ve hainlik kendine zarar getirir

8
1
yanıtYanıtla
avşar:

rahat bırakın insanları sizi ilgilendirmeyen konulara girmeyin. mutlu bir ailesi mutlu bir yuvası var. yaş farkını bu insanlar önemsemiyorsa size ne.

7
1
yanıtYanıtla
romatizma:

kabahati yas farkini halka acikliyanda ara

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title