Haberler

Paylaşımına takipçisinden 'meme' yorumu gelince Esra Dermancıoğlu açtı ağzını yumdu gözünü

Güncelleme:

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yıldızı Esra Dermancıoğlu, takipçisiyle 'meme' tartışması yaşadı. Dermancıoğlu, paylaşımına "İyi karakter verilecek olsa ilk yapacağınız şey meme estetiği gibi duruyor" yorumu yapan bir takipçisine "Bazı insanların beyinleri küçük bazılarının büyük gibi değil mi?" yanıtını verdi.

Karantina sürecinde yaptığı paylaşımlarla takipçilerini güldüren oyuncu Esra Dermancıoğlu göğüsleriyle ilgili gelen bir yoruma tepkisiz kalmadı. Geçtiğimiz günlerde 52 yaşına basan Esra Dermancıoğlu yeni bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

"İLK YAPACAĞINIZ ŞEY MEME ESTETİĞİ"

Esra Dermancıoğlu paylaşımına "Oyunculuk karakterin bedenini aramaktan başlar..." notunu düştü. Bir takipçisi ise ünlü oyuncunun göğüsleriyle ilgili bir yorumda bulunup, "İyi karakter verilecek olsa ilk yapacağınız şey meme estetiği gibi duruyor" dedi.

MEME ESTETİĞİ YORUMUNA YANIT GECİKMEDİ

Ünlü oyuncu takipçinin bu yorumuna "Evet ya da kötü insanların memeleri sarkık iyi insanların memeleri hep dik şey gibi bazı insanların beyinleri küçük bazılarının büyük gibi değil mi?" yanıtını verdi.

Dermancıoğlu'nun bu yorumuna takipçilerinden beğeni yağdı.

Paylaşımına takipçisinden 'meme' yorumu gelince Esra Dermancıoğlu açtı ağzını yumdu gözünü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Dermancıoğlu Karantina Haberler

Bakmadan Geçme

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 3 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? HIDIRELLEZ NE ZAMAN 2024? Hıdırellez bayramı bu yıl hangi tarihte, ayın kaçında kutlanacak? Ankara metro çalışıyor mu? 3 Mayıs Cuma Ankara metrolar açık mı, hangi metrolar açık? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

TTYMN:

KADININ OYUNCULUĞUNA DİYECEK YOK GİRDİĞİ ROLLERİN HAKKINI GÜZEL VERİYOR KİM YAPABİLİR TERBİYESİZ İNSANLAR NE KADAR BASİTSİNİZ TOPLUMUN GENELİ BÖYLE ZATEN DE

19
7
yanıtYanıtla
ENİS:

ESRA ABLA. . BEYLİK BİR LAF EDEYİM DEMİŞSİN, LAFI OTURTAMAMIŞSIN. TAKİPÇİN OLAN KİŞİNİN YAZISI ''CUK''OTURMUŞ. SONUÇ? ESRA:0, VATANDAŞ:1

12
14
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

Yanılıyorsun. Esra Hanım gayet de düzgünce oturtmuş lafı. İyi rol gelmesinin oyuncunun meme ameliyatıyla ne alakası var? Roller vücut ölçülerine göre mi veriliyor? Siz de kadını tek tipleştirmeye kalkanlardansınız anlaşılan.

yanıt6
yanıt2
ece:

anlayana.

yanıt0
yanıt0
de:

Çok bilmiş enis abimiz yalnız lafı söyleyen abi değil abla, dolayısı ile ortada tipik bir Türk erkeği yok, ortada olan okuduğunu anlamaktan aciz insan var

yanıt5
yanıt1
Dr.Aselsan:

rol icabı hırçın rolu alan oyuncu aslında efendı bır bayan yapmış olduğunuz yorumlar çok ayıp tabı böyle şeyler ancak türkıyede olur kültürsüz terbıye görmemiş ınsanlarız

17
6
yanıtYanıtla
ff:

zamanında erol taşı da kötü diye taşlamışlar. ee normal bu kafa

yanıt10
yanıt1
ahu ahu:

Şey değil mi bu ya laf sopa gibi girince beyin ve kafaya bağlayan ufaklıklar felan ? :) Vatandaşım gerçekleri demiş ama demesine gerek yoktu herşey ortada zaten yayık bir vaziyette :D: D: D:DD:D:

10
9
yanıtYanıtla
Bahadır:

Tam bir aptalsın ya

yanıt3
yanıt0
AHMET:

BEN BU KADINA HASTAYIM. KADIN GİBİ KADIN. . . . .

7
12
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title