Haberler

Patron' Herkesin Gülmesini İstiyor

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı 'Patron Mutlu Son İstiyor' filminin galası, önceki akşam yapıldı.

Başrollerini Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Murat Başoğlu'nun paylaştığı 'Patron Mutlu Son İstiyor' isimli sinema filminin galası önceki akşam Kanyon'da yapıldı. Bir senaryo yazarının patronunun siparişi üzerine mutlu sonla biten bir aşk hikayesi yazma macerasının anlatıldığı filmin galasına; Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin Erdoğan, Saba Tümer, Sermiyan Midyat, Saadet Işıl Aksoy- Pamir Kıramer, Okan Çabalar, İrem Sak, Bülent Parlak-Burcu Gönder, Pelin Körmükçü-Bedrettin Başar ve Betül Demir gibi ünlü isimler katıldı.

'SENARİST OLARAK İLK FİLMİM'

Filmin senaryosunu kaleme alan Erdoğan, "Bu benim senarist olarak ilk filmim; o yüzden başka bir heyecan yaşıyorum. Benim senaryom heyecan verici bir filme dönüşmüş" dedi. Parmağındaki kelebek motifli yüzükle dikkat çeken Erdoğan, gazetecilerin 'Kelebeğin Rüyası' filminin Oscar adayı seçilmemesiyle ilgili sorusuna, "Biz elimizden geleni yaptık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Şunu söyleyebilirim ki; bizim bıraktığımız yerden, önümüzdeki yıl aday olacak film daha başarılı bir noktaya gelecektir" cevabını verdi.

'DUBLÖR KULLANMADIK'

Filmin başrol oyuncularından Tolga Çevik ise şunları söyledi: "Klasik başlayan ve çok güzel finali olan bir senaryo.... Şahane bir yönetmen ve muhteşem partnerler. Türk sinemasının 100'üncü yılının ilk filminde adımızın geçmesi, bizim için bir onur vesilesi. İnşallah patron daha çok mutlu sonlar ister de, daha çok hikayelerde bir araya geliriz." Çevik, Ezgi Mola ile birlikte rol aldıkları balon sahneleri hakkında ise "O sahnelerde dublör kullandığımız söyleniyor. Bu iddialar yalan. İkimiz de dublör kullanmadık" dedi.

1 OCAK'TA İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Filmin kadın başrol oyuncusu Ezgi Mola, çok heyecanlı olduğunu söyledi: "Valla çok heyecanlıyım. Herkesin gözünün içine bakıyorum; acaba izleyenler memnun oldu mu diye. Biz çok keyifle çalıştık, artık bundan sonrası seyircinin takdirine kalmış. Büyük bir mutlulukla setten çıktık. Umarım herkes aynı keyfi, mutluluğu yaşar. Biz mutluyuz, umarım seyirci de aynı şekilde mutlu olur." Kıvanç Baruönü'nün yönetmenliğini üstlendiği film, 1 Ocak'ta vizyona girecek.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Bilgin Erdoğan Yılmaz Erdoğan Tolga Çevik Ezgi Mola Magazin Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Bakmadan Geçme

Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024?
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title