Haberler

Özgecan'ın Katilinin Öldürülmesi Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Mersin'de öldürülen Özgecan'ın katilinin cezaevinde öldürülmesine, ünlü isimlerden çarpıcı yorumlar geldi.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, cezaevinde vuruldu. Ahmet Suphi Altındöken hayatını kaybetti; baba Altındöken'in ise tedavisi sürüyor.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Ölümü ile Türkiye'yi yasa boğan Özgecan, Türkiye'de öldürülen kadınların simgesi olmuş, herkes onun ölümüyle isyan etmişti. Özgecan'ın katil zanlısının dün kaldığı hastanede öldürülmesi de sosyal medyada geniş yer buldu. Ünlü isimlerde bu konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

Işın Karaca: Aldığınız her nefes haram!!! Karıncaya zarar gelmesin diyenlerden olduğum halde kılımın kımıldamaması!!!

Deniz Akkaya: Kana kan inandığım bir adalet sistemi olmadı hiçbir zaman ama bu beklediğim bir cezaydi; Allah biliyor… ÖZGECAN meleğim rahat uyu…

Metin Arolat: ÖzgeCan 'ın katili cezaevinde vurularak öldürülmüş..Ama yine de bu fotoğrafa bakınca içteki sızı dinmiyor. .İlahi adalet deyip sevinmek mi? Cezasını buldu diye düşünüp hafifletmek mi? Yetmiyor hiç biri içimin sızlamasına..Tek diyebildiğim keşke hiç yaşanmasaydı..Yanmasaydı yürekler..Ah ÖzgeCan..Ölmeseydin… Tüm ÖzgeCan' lar adına, umarım bu nefret toplumunda hepimiz daha sağlıklı bireyler olmayı becerebiliriz.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ahmet Suphi Altındöken Türkiye Tarsus Mersin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (7)

Mahoni:

ENSARcı sapıkları unutmayın

43
6
yanıtYanıtla
BOYAL:

Kız evlat yetiştirenler çocuklarına şunları iyice ezberletmeli. Herhangibir araçtan en son inenle sende ineceksin, arkadan gelen başka bir araca bineceksin. Tenha ve karanlık bir yoldan geçmeyeceksin, aydınlık ve kalabalık yoldan gideceksin. Asansöre başka biri binerse sen ineceksin. İkram edilen yiyecek ve içeceğin senin yanında açılmasını isteyeceksin.

32
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Devlet suçlulara gerektiği hak ettikleri cezaları vermediği sürece bu ve bunun gibi intikam cinayetleri hep olacaktır. Sen Devlet olarak kişisel suçluları affedersen. iyi hal indirimi uygularsan, suçluları koruyan kanunlar çıkarırsan vatandaş kendi cezasını kendi verir. Bu katil ve diğer suçlular kadar DEVELET''te, bu kanun ları yapanlar ve uygulayanlarda su. lu ve cezalarını inşallah ALLAH KATINDA ÇEKECEKLERDİR. .

14
1
yanıtYanıtla
Helallll:

herkes şeriatdan yana gördünüz mü idam gelse baya herkez sevinecek zaten başka türlü hzur gelmez ülkeye tek kanun şeriat

9
3
yanıtYanıtla
ADN:

hiç kimse yapan için konuşma yapmıyır HELAL SANADA GARDAŞŞ

7
2
yanıtYanıtla
savaş:

araştırma hastanesine verin böyle şerefsizleri öldürmeden üzerinde deney yapsınlar fare yerine onları kullansınlar hayvanlarında yaşamhakkıvar

6
0
yanıtYanıtla
Nmss:

Yazık kız öldükten sonra hergün ölse bu herif nolurki , neyleyim bad el harabül basra

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title