Haberler

Özcan Deniz'in yaralama suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapsi isteniyor

Güncelleme:

Özcan Deniz hakkında eski eşi Feyza Aktan'ı dövdüğü iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, ünlü şarkıcıya Aktan'ı 'Yaralama' suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz hakkında eski eşi Feyza Aktan'ı dövdüğü iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Özcan Deniz'in 3 yıl önce Sarıyer'deki evlerinde Feyza Aktan'a tokat attığı ancak yara bere izinin kalmadığı belirtildi. İddianamede, Aktan'ın pişman olduğunu söyleyen Deniz'den şikayetçi olmadığı ancak üçüncü dövme olayının ise Almanya'da meydana geldiği bilgisi yer aldı.

Özcan Deniz'in yaralama suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapsi isteniyor

ÖZCAN DENİZ İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Savcılık, Feyza Aktan'ın üçüncü dayak sonrası şikayeti üzerine Özcan Deniz hakkında Feyza Aktan'ı 'Yaralama' suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açtı. Önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak olan Deniz ise savunmasında, iddiaların doğru olmadığını ve suçlamaları kabul etmediğini ifade etti.

HAFİF NİTELİKTE YARALANDIĞI KAYDEDİLDİ

Müşteki Feyza Aktan'ın Levent Hastanesi'nde 15 Haziran 2019 tarihinden alınmış geçici adli rapor fotokopisini sunduğu, bu rapor üzerinden Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nden kesin rapor alındığı, 18 Şubat 2021 tarihinde alınan rapora göre müştekinin basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif nitelikte yaralandığı kaydedildi. İddianamede, geçici raporun Özcan Deniz'in Sarıyer'de meydana gelen dövme olayına ilişkin olduğu belirtilerek her ne kadar geçici tarihin 2019 tarihli olduğu, müştekinin bu tarihte şüpheli tarafından yaralandığına ilişkin beyanda bulunmadığı anlaşılmışsa da bu konudaki delillerin takdirinin mahkemeye ait olduğu ifade edildi. Özcan Deniz hakkındaki "Tehdit" ve "Hakaret" iddialarıyla ilgili ise takipsizlik kararı verildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Feyza Aktan Özcan Deniz Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (4)

yaarcan:

özcan deniz seni sevmem, babanıda hiç sevmezdim.

4
0
yanıtYanıtla
KADINLAR KLUBÜ:

İDAM ŞART ASIN GİTSİN

3
0
yanıtYanıtla
SARI KAFA TRUMP:

ERKEKLERI IYICE CILDIRTTINIZ , BASINIZ GOGE ERDIMI ŞİMDİ , AMA AMERIKAYA BEKLERIM ORADA AMERIKALI ERKEKLERE TASMA TAKTIK IPINIDE KADINLARA VERIYORUZ GEZDIRIYORLAR :))) ISIRIRSA DONUNA KADAR ALIYORUZ ÇOK IYI YAPTIK CUNKU CAGDASIZ BIZ

1
1
yanıtYanıtla
Merve.:

Küçük kızlarla evlenirseniz böyle olur hakkettin Özcan gerçekden hakkettin sana yakışmıyan yaşça küçük bi çocukla evlenmen senin basitliğini gösterir ne yaptıysan çekiceksin hakettin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title