Haberler

    Ünlü oyuncu Ozan Güven, darp iddialarına üç kelimeyle yanıt verdi

    Güncelleme:

    Ünlü oyuncu Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a fiziksel şiddet uyguladığı haberleri sonrası ortaya çıktı. Güven, darp iddialarıyla ilgili, "Konu yargı sürecinde" dedi.

    Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a fiziksel şiddet uyguladığı haberleri sonrası terk ettiği Levent'teki evine motoruyla geldi. 45 yaşındaki oyuncu, darp iddialarıyla ilgili, "Konu yargı sürecinde" demekle yetindi.

    Reklam filmi ve rol aldığı dizinin kadrosunda çıkarıldığı iddiaları sorulan oyuncu, "Çok teşekkür ederim, kolay gelsin" dedikten sonra evine giriş yaptı.

    Ozan Güven, şiddet iddiaları sonrası ilk kez görüntülendi! Üç kelimelik yanıt verdi

    "BABİL" DİZİSİNİN KADROSUNDAN ÇIKARILMIŞTI

    Ozan Güven'in başrolde yer aldığı "Babil" dizisi ile ilgili olarak Ay Yapım, şu açıklaması yapmıştı:

    "Babil dizisi oyuncularımızdan Ozan Güven, hakkındaki yargıya intikal eden olayla ilgili olarak süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı almıştır. Kendisinin kararını saygıyla karşıladığımızı ve iş birliğimizi karşılıklı olarak sonlandırmış olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Deniz Bulutsuz Ozan Güven Haberler

    500

    Yorumlar (24)

    NÖBETÇİ YORUMCU:

    Erkeğin kadına şiddet uygulaması günlerce haber olup bu kadar büyütülmemesi gerekir. Erkek şiddet uygulamışsa kadın hak etmiştir. ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kadın uslu edepli terbiyeli konuşursa erkek ona neden şiddet uygulasın.

    7
    18
    yanıtYanıtla
    yelda:

    senin gibi cehalet akan zihniyetler oldukça bırakın kadına şiddeti cinayetler de bitmez bu ülkede. Sana kalsa Özgecan ve diğer niceleri de öldürülmeyi hak etmiştir di mi? Kesin diyosundur okula gitmeseymiş. . . Yazık cidden yazık

    yanıt2
    yanıt2
    6.FİLO:

    Dayak yiyen kadınlar erkeklerle mutluluktan uçup paraları yediklerinde sesleri çıkmıyor gözlerinin üstüne 2 yumruk yediklerinde ver yansın ediyorlar.

    6
    5
    yanıtYanıtla
    koray:

    allah aşkına şu bakışlara bak içindeki karışıklık yüzüne yansımış bencede kesin yapmıştır hatta fazlasını yapsada şaşırmam bakışlara bak insan yanyana gelmeye korkar

    6
    1
    yanıtYanıtla
    SİLOO:

    Bunu da cem zirtosunuda oldum olası sevmemm tipe bak uzayda çiğköfte yee. .

    6
    1
    yanıtYanıtla
    CEM YILMAZ:

    Agresif saldırgan adamın teki dışarıda karşılaşın anlarsınız. Kesin yapmıştır

    4
    2
    yanıtYanıtla
    ......:

    BİR GÜN BİR YERDE PATLAK VERECEKTİ. HER SEZON YENİ SEVGİLİ YAPIYORSUNUZ.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Sümbüllü:

    Nisa Suresi Kadınlar Örtünsün diyor sonra 34. Ayet geliyor. Okuyun.. Kuran-ı Kerimi kââle almıyorum, tanımıyorum ben dinsizim diyenler için sorun yok. Ama müslüman isen 34 ayeti OKU...

    2
    3
    yanıtYanıtla
    KEMAL:

    Allah''ın bazısını bazısına üstün kılması ve kendi mallarından harcaması nedeniyle, erkekler kadınlar üzerine sorumlu-yöneticidirler. Saliha (iyi) kadınlar, itaatkar olanlar ve -Allah (onları) nasıl koruduysa- görünmeyeni koruyanlardır. Başkaldırıp diretmelerinden endişe ettiğiniz kadınlara (önce) öğüt verin, (sonra) yataklarda yalnız bırakın, (bu da yetmezse) döğün. Size itaat ederlerse, onların aleyhine bir yol aramayın. Doğrusu Allah Aliyy''dir (çok yücedir), Kebir''dir (büyüklüğü sınırsızdır

    yanıt1
    yanıt3
    yarcan:

    denyooooo. . .

    yanıt1
    yanıt0
    Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title