Haberler

Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz uzlaşamadı

Güncelleme:

Eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle 13,5 yıla kadar hapsi istenen Ozan Güven'in Bulutsuz'dan şikayetçi olduğu ve uzlaştırma büroya gönderilen dosyada taraflar uzlaşmayı kabul etmedi.

Ünlü oyuncu Ozan Güven'e eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darbettiği iddialarıyla dava açılmıştı. Ozan Güven de Bulutsuz'dan şikayetçi olmuştu. Taraflar, uzlaştırma büroya gönderilen dosyada uzlaşmayı kabul etmedi.

Oyuncu Ozan Güven'in eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz, Güven'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Eski kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddia edilen Güven hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlanarak 'hakaret', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı.

SAVCI DENİZ BULUTSUZ HAKKINDA İDDİANAME HAZIRLAYACAK

Oyuncu Güven'in, Bulutsuz'un kendisine saldırdığı iddiasıyla yaptığı şikayet üzerine başlatılan soruşturmada ise savcılık, Bulutsuz'un eyleminin 'basit yaralama' kapsamında kalması nedeniyle uzlaştırma büroya gönderilmesine karar vermişti. Güven'in müşteki olduğu dosyada Bulutsuz ile Güven'in uzlaşamadığı öğrenildi. Tarafların uzlaşma sağlayamadığı soruşturmaya ilişkin cumhuriyet savcısının Deniz Bulutsuz hakkında iddianame hazırlaması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Deniz Bulutsuz Ozan Güven Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 54 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 11 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500

Yorumlar (19)

Sakaryalı hatun:

Dışarı çıkarken lütfen MASKE takmayı unutmayalım. Sağlıkçılarımızın kıymetini bilelim.

4
3
yanıtYanıtla
Best regards:

Tamam doktor hanım, unutmayız. :)

yanıt1
yanıt0
Best regards:

Hatun hanım huuuu... Ordasın mı ? :)))

yanıt0
yanıt0
Best regards:

Canım Trileçe çekti yapar mısın benim için :)

yanıt0
yanıt0
İKİDE KEKLİK BİR KAYADA ÖTÜYOR..........:

vallaha ne diyeyim benim canım da şöyle bir kayseri mantısı çekti ki sorma gitsin yaparsın değil mi hatun kardeş he de. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
Halk:

erkek taraf ni cirkef utanmiyor da kadınin onu dövdüğünü söylüyor ceza alsin karaktersiz herif

0
5
yanıtYanıtla
Alo:

Ozan Güven iğrenç birisi, cezasını çeksin

2
2
yanıtYanıtla
habercilik anlayışınızaa .....:

haber görüntüsü ne alaka haber içeriği ne alaka

3
1
yanıtYanıtla
Halk:

erkek taraf ni cirkef utanmiyor da kadınin onu dövdüğünü söylüyor ceza alsin karaktersiz herif

2
2
yanıtYanıtla
coni:

kizlar serseri seviyo malesef, su kiz sokakta beni gorse okumus efendi biriyim yuzume bakmaz, unlu egolu heriflerle cikinca sonuc ortada iste

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title