Haberler

Ozan Güven'den şiddet gördüğü söylenen Deniz Bulutsuz'un çıplak ayakla evden kaçtığı anlar kamerada

Güncelleme:

Ozan Güven'den şiddet gördüğü iddia edilen Deniz Bulutsuz'un evden kaçıp çıplak ayakla sokakta yürüdüğü anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Oyuncu Ozan Güven, sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla 21 Ocak'ta hâkim karşısına çıkacak. Olayla ilgili ise bazı kamera görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntülerde Deniz Bulutsuz saat 03.38'de çıplak ayakla yürüyor. Görüntülerin devamında ise saat 3:40 sıralarında Güven'in şoförünün görüntüye giriyor. Söz konusu görüntülerin Deniz Bulutsuz'un darp edildiği geceye ait olduğu belirtiliyor.

13.5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği gerekçesiyle savcılığa şikayet edilen ünlü oyuncu Ozan Güven hakkında 13.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Mahkemenin kabul ettiği dosyanın 21 Ocak 2021 tarihinde görülmesine karar verilmişti. Önceki gün ise Ozan Güven'in evinin yakınlarındaki bir iş yerinin kamera kayıtlarına Günaydın ulaştı. Emniyet güçlerinin incelediği görüntülerde, Bulutsuz'un çıplak ayakla sokakta yürüdüğü belirlendi.

Ozan Güven'den şiddet gördüğü söylenen Deniz Bulutsuz'un çıplak ayakla evden kaçtığı anlar kamerada

ŞOFÖRÜ DE KADRAJA GİRİYOR

Bulutsuz'un görüntülerinin devamında 03.40 sularında Güven'in şoförü Hasan D.'nin görüntüye girdiği belirlendi. Güven'in ifadesinde belirttiği benzin istasyonunun kamera görüntüleri incelendi. Kamera görüntülerinde Güven'in şoförüne ait aracın istasyona girdiği ve marketten alışveriş yaptığı görülüyor. Ancak bu sırada Bulutsuz'un içeride olup olmadığı belirlenemedi.

İDDİANAMEDEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, Güven'in Bulutsuz ile olay günü tartıştıkları, Bulutsuz'un eski ilişkisinden konu açılınca Güven'in genç kadına sinkaflı sözlerle hakaret ettiği anlatılmıştı. Yaşanan tartışmada Güven'in genç kadını eliyle ve silahtan sayılan abajurla vurarak darp ettiğinden söz edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Bulutsuz Ozan Güven Haberler

500

Yorumlar (75)

Marlbora:

Karının karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyecen demiş atalarımız kadını dövmek kültürümüzde vardır neden kötü gösteriyorsunuz.

5
62
yanıtYanıtla
SERKAN:

seni Allah bildiği gibi etsin inşaAllah en kısa zamanda 1000 katı fazlası senin başına gelsin o zaman anlarsın umarım.

yanıt7
yanıt0
İNSAF:

Bi annen kesin vardır.İnşallah kız kardeşin hatta bir de kızın vardır.Senin üzerinde hakkı olan kadınlar da vardır.Bir daha düşün istersen.

yanıt0
yanıt0
malbora:

ne demek?

yanıt1
yanıt0
zeki:

Bu adama bir daha dizilerde filmlerde iş verenler olacak mı çok merak ediyorum.

25
3
yanıtYanıtla
MEMET33:

ADIN ZEKİ SADECE. . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt2
yanıt1
Hamzullah Atabakan:

Dinimizde kadınları dövün diyor ama bu kadarda değil hafif dövseydin ya sözünü geçiremiyorsan boşarsın

1
19
yanıtYanıtla
Süleyman:

kardeş evli değiller !!!

yanıt1
yanıt0
Acayipbakan:

Hangi din bu. Dovenlerin dini diye bir din mi var

yanıt4
yanıt0
Adınızı Yazın:

Yavrum dinimizin neresinde kadini dövün diyor. Sen dini ozandan mı öğrendin.

yanıt0
yanıt0
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title