Haberler

    Ozan Güven ayakkabıcılığa dönebilir! Senaristler hakkında ortak bir bildiri yayınlamıştı...

    Güncelleme:

    Günaydın köşe yazarı Mevlüt Tezel bugün ki yazısında Ozan Güven'i kaleme aldı. İşte o yazı…

    Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği gerekçesiyle savcılığa şikayet edilen ünlü oyuncu Ozan Güven hakkında 13.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Mahkemenin kabul ettiği dosyanın 21 Ocak 2021 tarihinde görülmesine karar verilmişti. 112 senarist, Güven hakkında ortak bir bildiri yayınlamıştı. Senaristler, "Ozan Güven'in devam eden iş ortaklıklarıyla bağlı olduğu Ay Yapım, cmylmz Fikir Sanat ve Nulook film başta olmak üzere bütün yapımcı, kanal, menajer ve ilgili kuruluşları açıklama yapıp tavır almaya davet ediyoruz" demişti. Ozan Güven'in reklam yüzü olduğu banka, oyuncunun yer aldığı bütün afişleri kaldırdı. Bankanın ünlü oyuncuyla, Deniz Bulutsuz'a uyguladığı şiddet yüzünden yollarını ayırdığı söyleniyor.& ;

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Deniz Bulutsuz Ozan Güven Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    gerçek sanatcı:

    şimdi sanatcılarımız adam olur. birisi de şu ceme bir dersini verse. şımarık hareketler kendisini çok akıılı sanmalar. Bayanlar siz de lütfen adamlara sevgiyi paylaşan erkelere önem verin . değerli olan erkekleri göremiyorsunuz.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title