Haberler

Oyuncular Sendikası... 'BAŞKANLARI ADINA AÇILAN 'SAHTE HESAP' UYARISI!

Güncelleme:

Oyuncular Sendikası Genel Başkanı, oyuncu Vahide Perçin adına sosyal medyada açılan sahte bir hesap, yardım için para toplamaya başladı. Sendika, yasal yollara başvuracaklarını açıkladı. Vahide Perçin'in eski eşi Altan Gördüm de takipçilerini uyararak "Bu hesap bir sahtekar tarafından yönetiliyor. İtibar etmeyin" dedi.

Oyuncular Sendikası, sendikanın genel başkanı Vahide Perçin adına açılan sahte Twitter hesabı için şu açıklamayı yaptı:

"Sendikamızın Genel Başkanı Vahide Perçin adına para toplanmak amacıyla sahte bir Twitter hesabı açılmış olduğu bilgisi tarafımıza iletilmiştir. Başkanımız Vahide Perçin'in hiçbir mecrada sosyal medya hesabı bulunmamaktadır. vahide_percin Twitter hesabı üzerinden gönderilen mesajlara ve atılan tweet'lere lütfen itibar etmeyiniz. Ayrıca konu hakkında ivedilikle yasal yollara başvurulacaktır. "

Vahide Perçin'in eski eşi, oyuncu Altan Gördüm de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerini uyardı.

Gördüm, "Arkadaşlar dikkat! Bu hesap bir sahtekar tarafından yönetiliyor. Şu anda da depremzedeler için yardım topluyor… Şikayet edin ve itibar etmeyin" dedi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Altan Gördüm Sendika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title