Haberler

Oyuncular Diziyi Anlattı

Bugün atv'de başlayacak olan 'Son' isimli dizinin oyuncuları, izleyicinin çok farklı bir proje izleyeceğini söylüyor.

atv'de bugün başlayacak olan 'Son' adlı dizi, seyirciyi ekran başına kilitlemeyi hedefliyor. Ay Yapım'ın iddialı projesinde Engin Altan Düzyatan, Nehir Erdoğan, Berrak Tüzünataç, Yiğit Özşener, Erkan Can, Ülkü Duru ve Uğur Polat gibi isimler oynuyor. Sadece 25 bölüm sürecek ve sondan başa doğru ilerleyecek olan dizinin oyuncuları, projenin kendilerini çok heyecanlandırdığını söyledi.

ÇOK KEYİFLİ BİR İŞ OLDU

Dizide 'Halil' karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan, "Ekibimiz çok hızlı çalışıyor. O yüzden haftanın her günü set yok. Bizim pek alışık olmadığımız bir durum bu. Umarım bu tarz projelerin devamı gelir" dedi. Dizide 'Selim' adlı bir doktoru oynayan Yiğit Özşener ise farklı bir iş yaptıklarını söyledi: "Ekranlarda farklı projelerin denenmesi beni mutlu ediyor. Işığıyla, kurgusuyla, anlatımıyla tamamen farklı bir iş oldu." Dizide 'Feride' karakterini canlandıran Ülkü Duru, "Çok keyifli bir iş oldu" derken; 'Cevdet' karakterini oynayan Levent Can ise iddialı bir projeye imza attıklarını belirtti: "Umarız izleyici de diziyi bizim kadar beğenir."

PİYANGO GİBİ BİR ŞEY BU!

'Son'da 'Alev' adlı bir fotoğrafçıyı oynayan Berrak Tüzünataç, rolünün kendisini çok heyecanlandırdığını belirtti. "Sinemada bile bir kadın oyuncuya çok az nasip olabilecek bir rol bu... Hele ki televizyonda piyango gibi bir şey!"

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Engin Altan Düzyatan Berrak Tüzünataç Yiğit Özşener Ay Yapım Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title