Haberler

Oyuncu Timuçin Esen koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

Virüse karşı Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan kamu spotu videolarında rol alan oyuncu Timuçin Esen, koronavirüse yakalandı. Sağlık durumu iyi olan oyuncunun tedavisine evde devam ediliyor.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde başrol oynayan Timuçin Esen'in dizisi artan tedbirlerin ardından bir hafta ara verme kararı almıştı.

EVİNDE DİNLENİYOR

TV100'ün haberine göre, aile fertlerinin virüse yakalanmasın ardından test yaptıran Timuçin Esen'in test sonucu pozitif çıktı. Evinde dinlenen oyuncunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KORONAVİRÜSLE İLGİLİ KAMU SPOTUNDA OYNAMIŞTI

Birçok dizi ve filmde oynayan Esen, koronavirüsün ülkemize gelmesinin ardından Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs için çektiği kamu spotunda rol almıştı.

Oyuncu Timuçin Esen koronavirüse yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sağlık Bakanlığı Timuçin Esen Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (31)

Hasan:

İkiyüzlü oyunculuk! Mesafeden bahset, dizide oyna, korona kap!

9
24
yanıtYanıtla
aga:

iyi de adam hasta olmayacak diye bir sey mi var reklmam var diye yada hemsire doktor tdavi etti onlar hasta olmaz diye bir sey mi var sonuc da insan

26
3
yanıtYanıtla
Lale:

Ben şu hastane sahneleri olan günümüz dizilerinin yönetmenlerini anlamıyorum.Su anda hiç bir hastanede,hiç bir saglik personali maskesiz çalışmıyor .Bunlar hep maskesiz.Daha çok örnek olmaları lazım aslında.Dizi bugünün dizisi,virüs bugünün virüsü sonuçta.Konu zaten hastane,hasta.

23
4
yanıtYanıtla
uCube:

Sadece ameliyat ederken maske takıyorlar dizide. Ama takılsa iyi olur, neden takılmadığı da ilginç. Yalnız hastaneler de maske takmayan bir çok doktor var. Sanırım hastanelere gitmiyorsun? Çalışanlar bile bazıları maskesiz. ;)) Danışmada oturanlar bile maske takmadığı oluyor.

yanıt0
yanıt0
ENİS:

SEVGİLİ LALE. PES ÖTESİ BİR YAZI YAZMIŞSIN. NE CORONASI, NE MASKESİ, NE PANDEMİSİ? YAHU BU DİZİ. YÜZÜNE MASKE TAK DA GEÇ AYNA KARŞISINA. BİR TRİP AT. ACABA YÜZÜNDEKİ MASKEDEN YAPTIĞIN MİMİK BELLİ OLUR MU? MASKE-MESAFE KURALI NE, BU DİZİ NE ALAKA? İKİ DOKTOR DİZİSİ DE KURGUSU VE KURALLARI İLE SEYREDİLMEYE DEĞER ON NUMARA ''ADAPTE'' EDİLMİŞ DİZİLER.

yanıt0
yanıt0
Sağduyu:

Bir daha bu adamın reklamını kanallarda çıkarmayın. Şapka düştü kel göründü.

5
18
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Demek ki virüs, alacağımız önlemlerden daha güçlü imiş

21
1
yanıtYanıtla
meczup:

maske mesafe hijyen hikaye kronodan korunmanın tek çaresi var tibete gidip himalaya dağlarına çıkacaksınız oradanda hastalık geçene kadar aşağıya inmeyeceksiniz oraya gidecek kadar paranız yoksa ağrı dağınada çıksanız olur

20
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Yazık kafana.

yanıt0
yanıt0
Vatandaş34:

Berat bey isteseymiş doları düşürürmüş ama halk umrumda değil uğraşamam nasılsa bnim param pulum var diyor c başkanının hiç umrunda değil oda bahçeliyle piknik yapıcakmış. ????????

8
9
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title