Haberler

Oyuncu Reha Özcan, bir kase çorbanın 380 TL olmasına tepki gösterdi

Güncelleme:

Üç Kız Kardeş dizisinin başarılı oyuncusu Reha Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gittiği bir restoranda bir kase çorbanın 380 lira olmasına isyan etti. Artan fiyatlara tepki gösteren oyuncu, "Az çorba ile ekmek yedim. Bu olmaz ama ya" dedi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde İclal Aydın ile başrolü paylaşan usta oyuncu Reha Özcan, bir süredir çekimler nedeniyle Ayvalık'ta kalıyor. İzin günün İstanbul'a gelen Özcan, bir kase çorba için istenen fiyata sessiz kalamadı.

"BİR KASE ÇORBA 380 TL"

Twitter hesabından artan fiyatlara sitem eden Reha Özcan, "Geçen gün İstanbul'da bir alışveriş merkezinde yemeğe davet ettiler, pek sevmem ama gittik. Menü geldi, "Ne güzel şeyler varmış" dedim. "Sonra çorba ile başlarım bir iki şey daha sipariş ederim" dedim. Çorba 380 TL'ydi. Az çorba ile ekmek yedim. Bu olmaz ama ya" dedi.

Oyuncu Reha Özcan, bir kase çorbanın 380 TL olmasına tepki gösterdi

BERNA LAÇİN DE TEPKİ GÖSTERDİ

Başarılı oyuncu bir takipçisinin "Çorbanın içinde çeyrek altın mı vardı? Davet edip para mı ödettiler" yorumuna da "Ödemedim ama çok içim acıdı" cevabını verdi. Geçtiğimiz haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir kahveye 80 TL ödeyen Berna Laçin de Özcan'ın paylaşımına "Hayat pahalılığı, fırsatçıların elinde koz oldu" yorumunu yaptı.

Oyuncu Reha Özcan, bir kase çorbanın 380 TL olmasına tepki gösterdi

Oyuncu Reha Özcan, bir kase çorbanın 380 TL olmasına tepki gösterdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Üç Kız Kardeş Sosyal Medya Reha Özcan Ekmek Magazin Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (26)

Selim Güler:

Zaten bunlar ne bilim internetin ceteleri bunlar hükümeti hep saldirmak kendileri bu vatana hep ihanet etmistir.Berna lacin herseye maydanoz ,bu ne bicim cins kadin git o zaman baska ülkeye seni isteyen kim?

47
106
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Yaw yeme o zaman evinde ye .Bu ne ya önpne gelen fiyat listesini sunuyor.Gitme kardesim o zaman lüks restoranta paran kiymetli ise.

41
88
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

normalde adam gittiği yerde çorbanın o fiyat olduğunu zaten biliyor.reklamını yapıyor bak içtiğim çorbaya bukadar para veriyorum diye.UYANIK...

28
87
yanıtYanıtla
Selman A.:

Çok fesatsın ya..

yanıt2
yanıt0
Serdar içli:

yorumlarda ünlülere eleştiri gelmiş yahu sizde hiç mi akıl yok bu 380 tl çorba eleştirisi sizin için millet için twitch atmış adam bir serbest piyasadır gidiyor devlet varsa bu işlerlerini kapatır o kadar.

73
20
yanıtYanıtla
HAKAN AKAN:

Böyle yerlere müfettiş sesizce gidecek çorbayı içip parayı ödedikten sonra geçecek muhasebeye çıkarın bakalım bi görelim şu çorbanın maliyetini diyecek Sonrada para cezası falan değil öyle bascak mühürü

84
8
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

gittiğin mekana bağlı kardeşim heryerde 25 tl civarı.gidersen boğaz manzaralı mekana veya benzeri yerlere sitem etmiyeceksin vereceksin o parayı.sizlerden başka şikayetçi olan yok zaten restoranlardan.biz niye şikayet etmiyoruz çünkü gitmiyoruz NOKTA.

31
57
yanıtYanıtla
Ahmet Ahmet:

Bu unlulerin bolumbasi en az 100 bn aldigi bu zamanda ilgi cekmek icin bu tarz seyler yapmalari abes kaciyor gitme luks yerlere o zaman kardes git esnaf lokantasina 50 liradir max

22
65
yanıtYanıtla
Vedat Arman:

Adana’da 25 tl. Yanında turşu, turp ve yeşillik ikramı var. Kase de kocaman.

68
8
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Bu bir fahiş fiyat darbesidir. Teröristlere hak ettikleri ceza verilmedikçe devam edecektir.

63
10
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title