Haberler

Oyuncu Nejat İşler, "Memleketinin insanlarından korkma" diyerek cumhurbaşkanı adaylarını sıraladı

Güncelleme:

Oyuncu Nejat İşler, sosyal medya hesabından "Memleketinin insanlarından korkmayın" diyerek cumhubaşkanı adaylarını paylaştı. Canan Kaftancıolu, Alper Taş ve Selahattin Demirtaş'ın isimlerini sıralayan İşler, kısa süre içinde paylaşımını kaldırdı.

Bu zamana kadar rol aldığı Saygı, Kaybedenler Kulübü, Behzat Ç . gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren Nejat İşler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye başladı. İşler, son olarak siyasetle ilgili yaptığı bir paylaşımla gündem oldu.

CUMHURBAŞKANI ADAYLARINI SIRALADI

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Nejat işler, cumhurbaşkanı adaylarını açıkladı. Oyuncu, paylaşımında "Memleketinin insanlarından korkanlardan olmayın! Al sana ilk 3 cumhurbaşkanı adayım: Canan Kaftancıoğlu, Alper Taş, Selahattin Demirtaş. Zoruna giden böbrek taşlarına baktırsın" ifadelerini yazdı.

Oyuncu Nejat İşler, 'Memleketinin insanlarından korkma' diyerek Cumhurbaşkanı adaylarını sıraladı

PAYLAŞIMI SİLDİ

İşler, kısa sürede gündem olan paylaşımını silerken kendisine küfür içerikli tepkiler gösterenlere de sessiz kalmadı. İşler küfürlü paylaşım yapanlara da gözdağı vererek "Canımın içi, Türk Ceza Kanunu'nda değişiklikler yapıldı. Seni iki dakikada evinden alabilirler. Sadece attığın ya da paylaştığın tweet için. Ben şikayetçi olmam da, kamu davasına giriyor. Dikkat et" dedi.

Oyuncu Nejat İşler, 'Memleketinin insanlarından korkma' diyerek Cumhurbaşkanı adaylarını sıraladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nejat İşler Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (31)

Onur Yener:

Alkolden dolayı uyuşmuş bir beyinden ancak böyle bir fikir ortaya çıkardı.Bir kerede ayık kafayla düşünmeyi deneyin.

551
82
yanıtYanıtla
Halil Kurdal:

Bu kim tanıyamadım Şarkıcımı komedyen mi siyasimi Tanıyan varmı kimler ciddiye alır adama sayar bu tipi

364
102
yanıtYanıtla
Mustafa Antalyalı:

Solcuların soytarısı, medya maymunu

yanıt9
yanıt0
Hsn:

Oğlum bak git...

256
89
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Bence sen kanına bak

261
40
yanıtYanıtla
Ahmet Şık:

rüyanda bile göremezsin bunları ülkenin tepesinde

242
39
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Zamanında (hala devam eder) çok alkol aldın nejat çok. beyin erimiş tabi haliyle. hücre kalmamış. gitmiş bu devlete seri katil diyen cananı yazmış, aponun heykelini dikeceğiz diyen selahattini yazmış. Tüh size yazıklar olsun!

233
43
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Mide beyinden daha zekidir. Boş olunca sahibini haberdar eder, Beyin aynı şeyi yapamaz. Keşke Nejat İşler' in beyni de sahibini haberdar etse..

227
35
yanıtYanıtla
Ømer Cinar:

nekadargereksiz bi insan ve yorum

223
36
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

bu adamla aynı fikirde ayık insanlar var gerisini siz düşünün hadi bu sarhoş saçmalıyo diğerleri ?:DDDDDD

217
39
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title