Haberler

Oyuncu Mehmet Aslantuğ'un oğlunun arabada verdiği poza tepki yağdı

Güncelleme:

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çiftinin oğulları Can Aslantuğ, babası araba kullanırken ayaklarını camdan uzatıp poz verdi. Can'ın seyir halindeki araçta yaptığı hareket kısa sürede tepkilerin odağı oldu.

Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can Aslantuğ'un, araçta seyahat ederken ayaklarını camdan çıkararak poz vermesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

KISA SÜREDE TEPKİ YAĞDI

Can Aslantuğ, babası Mehmet Aslantuğ ile araçta seyahat ederken, ayaklarını camdan sarkıtarak poz verdi. Fotoğrafı görenler Aslantuğ'a 'Bunu yapanlara maganda deniyor' ve'Kesinlikle cezalandırılmalı' gibi yorumlar yaptı.

Oyuncu Mehmet Aslantuğ'un oğlunun arabada verdiği poza tepki yağdı

EVLİLİK YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADI

Geçtiğimiz günlerde evliliklerinin 23'ncü yılını kutlayan çiftten güzel oyuncu Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ ile el ele tutuştukları bir fotoğrafı "1 Ağustos 1996'dan bugüne" notunu yazdı.

Oyuncu Mehmet Aslantuğ'un oğlunun arabada verdiği poza tepki yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Aslantuğ Sosyal Medya Arzum Onan Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (72)

gerçekleri konuşan ülkücü:

ilkokul mezunu cahil mve görgüsüz müteahhit çocukları arabayla drift yapar, sarhoş araba kullanır, silahla havaya ateş açar, uyuşturucu içerler. . . bu çocugu eleştireceğinize cahil, görgüsüz zenginleri eleştirin

162
12
yanıtYanıtla
Vudu:

HARİKA YORUM

yanıt8
yanıt3
KRAL:

ERGENLİKTE HERKESİN DEĞİŞİK HAREKETLERİ OLMUŞTUR BUNUN İÇİN BALYOZA GEREK YOK

141
6
yanıtYanıtla
gerçek kral:

bidaha nikimle yazma 2 gündür yazıyorsun serseri

yanıt2
yanıt1
hakiki kral:

bu nick ikinize de ait değil. . . asıl bana ait serseriler.

yanıt0
yanıt4
öz kral:

gerçek kral önce nick yazmayı öğren. cahil kral :))

yanıt0
yanıt3
ÖT KRAL:

Boşa kavga etmeyin müdür benim tıkarsam hepiniz ölürsünüz :)

yanıt3
yanıt3
King Slayer:

Temizlik zamani gelmis

yanıt2
yanıt1
a:

ya ergen işte üstünde durmayın bizde ergen olduk kızmayın cocuklara

52
3
yanıtYanıtla
ssssssssssssssss:

bu güzel ve kültürlü aile ne yapsa yakışır. . . . Boş yere boşluk aramayın bunlar her yönü ile dolu. . . Başka kapıya. . . .

39
12
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title