Haberler

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, eski eşi Duygu Kumarki ile barıştı

Güncelleme:

Meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile ayrılan oyuncu İsmail Hacıoğlu, 2020 yılında boşandığı Duygu Kumarki ile barıştı. Çift, barıştıklarını da dudak dudağa poz vererek ilan etti.

2004 yılında hayatını kaybeden Cem Karaca'nın hayatını anlatan filmin başrolü olan İsmail Hacıoğlu, özel hayatıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile yollarını ayıran oyuncu İsmail Hacıoğlu, eski eşine geri döndü.

2015 yılında boşandığı bir çocuğunun annesi Duygu Kumarki ile barışan oyuncu, yeni yıla da eski eşiyle girdi. 3 yıl sonra barışan ikili, dudak dudağa poz vererek barıştıklarını ilan etti. İsmail Hacıoğlu, geçen kasımda eski eşi için "Seni hep sevdim, daima seveceğim" diyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Yemin adını verdikleri bir kızları bulunan çift, barışmalarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, eski eşi Duygu Kumarki ile barıştı

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, eski eşi Duygu Kumarki ile barıştı

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, eski eşi Duygu Kumarki ile barıştıAslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu geçtiğimiz aylarda aşk yaşamıştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İsmail Hacıoğlu Aslıhan Gürbüz Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

erman genç :

ARKADAŞ BU ADAMIN NERESİ OYUNCU ANLAMIYORUM NE KADAR İTİCİ BİR TİP BİR BENMİYİM GICIK OLAN BUNA

224
228
yanıtYanıtla
Motto Premium:

yüzü gözü kaymış çekmek den..

60
13
yanıtYanıtla
Mustafa Şen:

Anlamıyorum, bu kadar basit mi? Evlen boşan, barış sonra küs, sonra tekrar barış, evlen. Kadınlar güzel ama erkeklerin içi boş, gene de peşinden koşuyorlar bu erkeklerin. Ben hep sevdim ama en büyük darbeyi yedim......

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title