Haberler

Asuman Dabak'tan Olay Yaratacak Sözler: Türk Sineması Alkol ve Uyuşturucu Üzerine Kurulmuş

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Asuman Dabak, katıldığı panelde "Türk sinemasında alkol ve uyuşturucu madde üzerine bir dünya kurulmuş durumda." dedi.

Esenyurt Boğaziçi Okulları tarafından düzenlenen 'Bağımlılık' paneline konuk olan oyuncu Asuman Dabak, "Türk sinemasında alkol ve uyuşturucu madde üzerine bir dünya kurulmuş durumda." dedi.

MODERATÖRLÜĞÜ GÜLGÜN FEYMAN YAPTI

Birlikte Yaşam Platformu ve Ego Psikolojik Danışmanlık paydaşlığında gerçekleştirilen panele bölgedeki sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, aileler ve akademisyenler yoğun ilgi gösterdi. Panelin moderatörlüğünü deneyimli spiker Gülgün Feyman yaptı. Selda Alkor, Asuman Dabak, Didem Balçın, Uzman Psikoterapist Çağatay Öztürk, Dr. Hikmet Gülaçtı, Prof. Dr. Mansur Beyazyürek ve STK Uzmanı Tuncer Dağ panelde konuşmacı olarak yer aldı.

"TÜRK SİNEMASI ALKOL VE UYUŞTURUCU ÜZERİNE KURULMUŞ DURUMDA"

Burada konuşma yapan ünlü oyuncu Asuman Dabak, olay yaratacak bir konuşmaya imza attı. Dabak Türk sinemasının içinde bulunduğu durumu eleştirip "Türk sinemasında alkol ve uyuşturucu madde üzerine bir dünya kurulmuş durumda. 'Ne olacak canım, herkes kullanıyor' mantığı hakim. Yozlaşmış toplumda biz sanatçıların da payı var" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Asuman Dabak Selda Alkor Tuncer Dağ Esenyurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (15)

GÜZEL TESPİT:

KADIN DOĞRU SÖYLÜYOR UYUŞTURUCU, KÖTÜ YOL, ALKOL, KÖYDEN GELİP ŞEHİRDE KENDİNİ KAYBETME SENARYOLARI ÜZERİNE KURGULU

303
1
yanıtYanıtla
mikrop:

yeşilçamdaki müptezel sayısı sokaktaki torbacı sayısından fazla

161
2
yanıtYanıtla
Durumleylaa:

Kadin doğru soylemiş......

102
2
yanıtYanıtla
dürbünlü:

türk sinaması uyuşturucu üzerine kuruldugunu söyleyen artist hanımın sözüne,bende bir ilave yapmak istiyorum,cahapenin ilk genelbaşkanıda ülkenin temellerini içki üzerine kurduğu için,ülkemizde ogünden beri dört dörtlük yönetici ve vatandaş yetişmiyor.

79
11
yanıtYanıtla
isim:

mevcut iktidar da o günlerden yetişme sende haklısın

yanıt2
yanıt1
bekirx:

Nokta atışı yapmış. . .

83
2
yanıtYanıtla
Yusuf:

Eroin fabrikası bira fabrikası bira içen çocuk cumhuriyetin laik çocukları için bunlar normal

6
6
yanıtYanıtla
Realist:

Evet ama şimdilerde olan bir şey, diğerlerini karalamayın.

7
1
yanıtYanıtla
Fabrika ayarı:

Her yerde güzel kadın severim.Sinemada da tiyatroda da ötesi beni ilgilendirmez.

1
5
yanıtYanıtla
Hayalet:

Doğru olsa bile durumu değiştirebilecek misin

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title