Haberler

Oyuncu Cenan Adıgüzel'le ayrılan Bahar Şahin, rol arkadaşı Ozan Dolunay ile öpüşürken yakalandı

Güncelleme:

Bahar Şahin, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Cenan Adıgüzel ile aşk yaşarken Zalim İstanbul dizisindeki rol arkadaşı Ozan Dolunay ile yakınlaştı. İlişkisi biten Şahin, 2 gün sonra Dolunay ile bir mekanda öpüşürken yakalandı.

23 yaşındaki Bahar Şahin'in, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı Cenan Adıgüzel'le birlikteyken, Zalim İstanbul dizisindeki partneri Ozan Dolunay'la yakınlaştığı iddia edilmişti. Çift hakkında çıkan aşk dedikoduları doğru çıktı.

AYRILIKTAN 2 GÜN SONRA YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Milliyet'te yer alan habere göre: Sevgilisinin rol arkadaşıyla yakınlaştığını duyan Cenan Adıgüzel, Şahin ile tartışarak ilişkisine son noktayı koydu. Adıgüzel'le yollarını ayrılan Bahar Şahin ise 2 gün sonra Ozan Dolunay ile görüntülendi. Genç aşıklar, önceki gün bir mekanda baş başa yemek yedi.

Oyuncu Cenan Adıgüzel'le ayrılan Bahar Şahin, rol arkadaşı Ozan Dolunay ile öpüşürken yakalandıOzan Dolunay ve Bahar Şahin

ÖPÜŞÜRKEN YAKALANDILAR

Sahil kenarındaki restoranda karşılık yemek yiyen ikili, çevredekilere aldırış etmeden öpüştü. İkili, mekanda üç saat oturduktan sonra taksiyle ayrıldı. Her anını sosyal medya hesabından paylaşan Bahar Şahin, özel hayatıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Oyuncu Cenan Adıgüzel'le ayrılan Bahar Şahin, rol arkadaşı Ozan Dolunay ile öpüşürken yakalandı

Oyuncu Cenan Adıgüzel'le ayrılan Bahar Şahin, rol arkadaşı Ozan Dolunay ile öpüşürken yakalandıCenan Adıgüzel ve Bahar Şahin

Oyuncu Cenan Adıgüzel'le ayrılan Bahar Şahin, rol arkadaşı Ozan Dolunay ile öpüşürken yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bahar Şahin Milliyet İstanbul Haberler

500

Yorumlar (32)

sahan46:

sanat ve sanatçı adı altında yapılan her türlü ahlaksızlığı milletin gözüne sokuyorlar. . bir nesli böyle böyle bitirdiniz. .

56
10
yanıtYanıtla
Çapkın kız:

Güldürme beni toplumu ahlaksız yapan bunlar mı?! Neler oluyor memlekette Müge anlıda görüyoruz haberler desen rezalet... 2000li yılların başında televizyon şimdiki gibi sansür manyağı değildi ama toplum bu halde değildi

yanıt9
yanıt3
Sanane kardeşim:

Bir durumu ne kadar baskılakaya çalişirsaniz daha beter ortaya çikar. Yaptıklari yanlissa da Allah verir cezasini. Ahkam kesmeye gerek yok. Ahlak bekçisi gibi geçinip çalan çirpan çok insan var memlekette

yanıt6
yanıt2
Eyll:

Ya çok yakışıyorlar umarım mutlu olurlar

19
23
yanıtYanıtla
Öİ,L:

CORONA VAR CORONOOO

32
3
yanıtYanıtla
Cercenk:

Corana aşka engel olmazzzz??

yanıt6
yanıt6
Memo:

Paparazicilik haber degil öpmüsse öper Kime ne?????????????)))))))))))))

17
10
yanıtYanıtla
rıdvan:

Athena grubundan Gökhan Bey''e saygılar

17
7
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

YENİ BİR SOLUK YENİ BİR STAR DOĞUYOR, MAGAZİN HABERLERİNİ SÜSLEYECEK SANSASYONEL HABERLE GELİYOR. HAYDİ HAYIRLISI.

8
9
yanıtYanıtla
asel:

ben dizde çok yakışıyorlardı uyumlular mutlu olsun bahar

9
7
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title