Haberler

Oyuncu Burak Özçivit'in 2023 ücreti belli oldu

Güncelleme:

Oyunculuğun yanı sıra yurt dışında katıldığı açılışlar ve reklam filmleriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Burak Özçivit, 2023 yılı için ücretini 1 milyon dolar olarak belirledi.

Oynadığı dizilerdeki oyunculuğuyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve ünü dünyaya yayılan Burak Özçivit, katıldığı açılış, davet ve reklam filmleriyle adından söz ettiriyor. Oyuncunun 2023 için belirlediği fiyat da belli oldu.

REKLAM BAŞINA 1 MİLYON DOLAR

Fahriye Evcen ile nikah masasına oturan ve şimdilerde 2. kez baba olmak için gün sayan Burak Özçivit, hem tek hem de eşiyle oynayacağı reklam filmleri için 1 milyon dolar istiyor. Birçok projede yer alan yakışıklı oyuncu, kazancını da gayrimenkule yatırıyor.

Burak Özçivit, açılış ve reklamların yanı sıra ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde başrol oynuyor.

Oyuncu Burak Özçivit'in 2023 ücreti belli oldu

Oyuncu Burak Özçivit'in 2023 ücreti belli oldu

Oyuncu Burak Özçivit'in 2023 ücreti belli oldu

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Burak Özçivit Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (15)

haksız mıyım:

yani 20 trilyona yakın eski parayla. bir reklam 1 dakika bile sürmez bir dakikalık reklam 1 günde bile çekilebilir karşılığında 20 trilyon. bu nasıl dünya lannn? 40 adam bir ömür çalışsa bunun kadar emekli ikramiyesi alamıyor.

107
5
yanıtYanıtla
Ozcan Incedere:

Futbol oynayanlar

yanıt21
yanıt3
SELİM TAŞOĞLU:

napağ. enflasyon nolacak onu söleyin

85
5
yanıtYanıtla
Ben ve sen:

Bir yanda cigeri bes para etmeyen insanlara verilen deger oteki yanda zor sartlarda calisan ve kit kanaat gecinen insanlar. Adeletin bumu dunya.

67
1
yanıtYanıtla
Ozcan Incedere:

Butun Dunya Boyle, akarken dolduracaksin.sende doldur.

yanıt3
yanıt0
Mikail arman:

Tipe, kibire bakın ! Şmarıklığını ve tavırlarındaki kibirli davranışları herkes biliyor.Kendisine verilen roller sayesinde ünlendi.Şimdi kendisini dev aynasında görüyor.Gittiği her yerde para île resim çektiriyor.

44
2
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

Yakışır helal olsun

10
28
yanıtYanıtla
engin hazlipinar:

Hangi vasif hangi yetenekle bu paralari kazandiklarini anlamiyorum. Kimi rezil sesiyle sarki soyler kimi odun gibi rol yapar ama yinede milyonlar kazanirlar. Bunlara bu paralari kazandiranlarda kabahat.

25
0
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

Kuruluş Osman dizisind eoynuyor diye mi ? diğer dizilerde ödenen paralar ne kadar ? Konserlerde sanatçılara ödenenler ne kadar?

14
4
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

hıc bır albenısı yok,sadece kendını ön plana cıkarmaya calısıyor.ıtıcı tıp.

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title