Haberler

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan oje sürdü, Enis Arıkan tiye almakta gecikmedi: Bebek mavisi yakışmış kardeşim

Güncelleme:

Daha önce konserinde etek giymesiyle gündeme gelen şarkıcı ve oyuncu Bartu Küçükçağlayan, bu sefer de mavi renk oje sürdü. Küçükçağlayan'ın ojeli tırnaklarını paylaşan Enis Arıkan, "Bebek mavisi yakışmış" yorumunu yaptı.

Yıllar önce yayınlanan Yalan Dünya dizisindeki Orçun karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Bartu Küçükçağlayan, tarzıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce etek giydiği görüntülerle konuşulan şarkıcı ve oyuncu, bu sefer de tırnaklarıyla konuşuldu.

"BEBEK MAVİSİ YAKIŞMIŞ"

2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile nikah masasına oturan ve Mevsim adını verdikleri bir kızı olan Küçükçağlayan, dün katıldığı davette mavi ojeleriyle dikkat çekti. Instagram hesabından Küçükçağlayan'ın tırnaklarını paylaşan oyuncu Enis Arıkan, "Bebek mavisi yakışmış kardeşim" notunu yazdı. Küçükçağlayan daha önce de sürdüğü ojelerle dikkat çekmişti.

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan oje sürdü

DAHA ÖNCE DE ETEK GİYMİŞTİ

Oyunculuğuyla konuşulan Bartu Küçükçağlayan'ın Büyük Ev Ablukada isimli bir de müzik grubu bulunuyor. Ünlü isim 2021 yılında verdiği bir konserde de sahneye etek giyerek çekmiş ve tepkilerin odağı olmuştu.

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan oje sürdü

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan oje sürdü

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan oje sürdü

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan oje sürdü

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Bartu Küçükçağlayan Enis Arıkan Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500

Yorumlar (2)

Yusuf Kuşçu:

Nereye gidiyoruz Allahim... Allahim sen akil fikir hidayet ver

46
5
yanıtYanıtla
Dengiz Elm:

Hadi linçleyin

7
20
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title