Haberler

'Öyle Sevdim Ki Seni' Filmine İstanbul'da Muhteşem Gala

Güncelleme:

Yönetmenliğini Orhan Tekeoğlu'nun yaptığı 'Öyle Sevdim ki Seni' filmi, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde davetlilerin karşısına çıktı.

Yapımcılığını Medyaton-Nurdan Tümbek Tekeoğlu'nun ve yönetmenliğini Orhan Tekeoğlu'nun yaptığı 'Öyle Sevdim ki Seni' filmi, önceki akşam İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen muhteşem bir gala ile davetlilerin karşısına çıktı.

İlk galası 23 Eylül'de filmin çekildiği Trabzon'da yapılan ve Trabzonluların yoğun ilgi ile izledikleri Öyle Sevdim ki Seni filmin İstanbul'da galasına yabancı film yönetmenleri ve yapımcılarının yanı sıra çok sayıda işadamı, sanatçı ve basın mensubu katıldı.

Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan ve senaryosunu Orhan Tekeoğlu'nun yazdığı film, 1990'lı yıllarda çalışmak için Yalta'dan Trabzon'a gelen Olga'nın Trabzonlu Cemal ile yollarının kesişmesini, o dönemdeki şehrin yaşadığı sosyal değişimi ile birlikte işliyor. Kırık ve hüzünlü bir aşk hikayesi.

Ön hazırlık aşaması 3.5 yıl süren filmin çekimleri Trabzon'a ve 1.800 metre yükseklikteki Trabzon-Gümüşhane sınırındaki Santa harabelerinde çekildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Orhan Tekeoğlu İstanbul Trabzon Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title