Haberler

Öykü Karayel İlk Kez Sinema Filminde Rol Aldı

Güncelleme:

Başarılı oyuncu, Zeki Demirkubuz'un yönetmenliğini yaptığı 'Bulantı' filminde başrolde yer aldı. Film, ekim ayında sinemaseverlerle buluşacak.

Zeki Demirkubuz, yeni filmi Bulantı ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Üstelik filmin başrolünde Şebnem Hassanisoughi, Öykü Karayel, Çağlar Çorumlu gibi isimlerin yanı sıra ünlü yönetmeni de izleyeceğiz.

NİSAN AYINDA TAMAMLANDI

Son olarak başrolünü Engin Günaydın'ın üslendiği "Yeraltı" filmiyle yönetmen koltuğuna oturan Zeki Demirkubuz, kariyerinin onuncu filmi olan Bulantı'nın çekimleri 2014 Mart ve nisan aylarında İstanbul'da gerçekleştirildi.

EKİM'DE VİZYONDA

Önemli rolleri yönetmenin kendisi, Şebnem Hassanisoughi, Öykü Karayel, Çağlar Çorumlu, Cemre Ebuzziya, Ercan Kesal ve Nurhayat Demirkubuz'un paylaştığı film, 2 Ekim'de vizyona girecek.

ÖYKÜ KARAYEL'İN İLK SİNEMA DENEYİMİ

Bulantı filmi, birçok dizi ve tiyatro oyunlarında rol alan Karayel'in ilk sinema deneyimi. Görüntü Yönetmenliğini Türksoy Gölebeyi'nin yaptığı filmin kurgusu ve Post-Prodüksion çalışmaları bir yıldan fazla bir sürede tamamlandı.

FİLMİN KONUSU:

Filmin konusu şöyle; sevgilisiyle birlikte olduğu gece karısı ve küçük kızını trafik kazasında kaybeden Ahmet, "akıl-fikir işleri" yapan mühim bir şahsiyettir. Kimseyi umursamayan, hiçbir şeyin önünde eğilmeyen biri olarak bu trajik olaydan pek etkilenmeden yaşamına devam eder ama bir süre sonra, görünürde bir sebep olmaksızın kendinde ve yaşamında bazı değişimler olmaya başlar.

Küçük terslikler, tuhaf aksilikler art arda gelmekte, çok sevdiği kadınlarla arası bozulmakta, hayat karşısında zorlanmakta ve kendisinden beklenmeyecek zafiyetler göstermektedir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeki Demirkubuz Çağlar Çorumlu Öykü Karayel Magazin Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (13)

ilker:

bu kariya bayiliyorum yaw

6
11
yanıtYanıtla
Canısı:

Soğuk ve itici bir tip. . . .

5
3
yanıtYanıtla
kiskanclik degil sevememek:

bu kız bana çok antipatik geliyor hiç sevmiyorum ama yinede başarılar dilerim

yanıt41
yanıt2
ZzzzMobil-IOS:

Çok tatlı

3
2
yanıtYanıtla
Ela:

Cok tatli kiz yolu acik olsun.

3
0
yanıtYanıtla
Helin:

Annemin 3. Kizi :)

1
1
yanıtYanıtla
):

Yaw hee hee

yanıt2
yanıt2
...:

yav hihiiii

yanıt0
yanıt0
özgeMobil-ANDROID:

öykü karayel ????????

2
0
yanıtYanıtla
6.HİS:

yenir

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title