Haberler

Oya Başar'dan Miras Açıklaması: Bilmedikleri Parayı İstemediler

Güncelleme:

Levent Kırca'nın Oya Başar'dan olan oğlu Umut ile kızı Ayşe, babalarının mirasını reddetti. Konuyla ilgili açıklama yapan Başar, "Bilmedikleri parayı kabul etmek istemediler" dedi.

İki kardeşin, usta tiyatrocunun borçlarını üstlenmemek için bu kararı aldığı iddiası üzerine, aile adına Oya Başar bir açıklama yaptı.

Başar, söz konusu davanın sadece Umut ve Ayşe değil, Levent Kırca'nın ilk evliliğinden olan oğlu Oğulcan tarafından da açıldığını ileri sürdü.

"BİLMEDİKLERİ PARAYI KABUL ETMEK İSTEMEDİLER"

"Biz Levent'in malını, mülkünü istemiyoruz" diyen Oya Başar şu ifadelere yer verdi: "10 yıldır zaten maddi bir alışveriş olmamıştı çocuklarıyla arasında. Yani 10 yıl önce kopardık maddi anlamda aramızdaki her bağı. Oğulcan'la kurdukları şirketle ne iş yaptıklarını da bilmiyorduk. Çocuklar bilmediği bir parayı kabul etmek istemedi.

"BORÇ VARSA DA LEVENT VE OĞULCAN'INDIR"

Onlara kalan tek şey babalarının adı. Borç harç varsa da Levent ile Oğulcan'ındır, o konuda bilgimiz yok. Cenazenın ardından biz eve gitmedik, Oğulcan gidip evi boşaltmış. Onların şirketi, varsa da onların borcu. Ayrıca miras reddi için ilk davayı da bildiğim kadarıyla Oğulcan açtı."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Levent Kırca Oya Başar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (17)

can:

lafa geldımı sosyetede levent kırca nın esı kızı oglu borca gelınce babalıktan cıkıyorrr ne ala dunya

24
2
yanıtYanıtla
Uşaklı:

Bu kadın bugun sanat dunyasında tanınan biri ise levent kırcanın sayesindedir...

19
4
yanıtYanıtla
Şakir:

Reklam kokan demeçler veriyorlar Ayaş gitti ortaklık bitti

11
8
yanıtYanıtla
yazık:

oya başar nankörlük yapmasın

9
8
yanıtYanıtla
zaza12-61:

İŞTE ÖRNEK ÇİFT VE ÇOCUKLARI ALLAH HİÇBİR İNSANA BÖYLE BABA HİÇ BİR BABAYA BÖYLE EVLAT VE EŞ NASİP ETMESİN

9
6
yanıtYanıtla
Kerem taşcı Mobil-IOS:

Terbiyesizler şu anda dahi o damın paralarıyla şaşa sürüyosunuz yazıklar olsun sizle binlerce kez yazıklar olsun

12
2
yanıtYanıtla
dost:

iyi halt islediniz ya borcu olmayibta birasda fazlaca mal mulk olsaydi bir birinizi yerdiniz utanmazlar

12
1
yanıtYanıtla
Recep CANDAN:

borcunu ödemek istemedik yemedi demiyorda tiyatro yapıyor.

3
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kanser olduğunda ayrı olmalarına rağmen maddi man evi her türlü desteği vermiş ve yanında bulunmuştu vefaya bak

4
3
yanıtYanıtla
XcMobil-IOS:

Yalan...eksisi artısından çok olduğu içindir...

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title