Haberler

Oya Aydoğan'ın Doktorları: Felç Riski Var

Güncelleme:

"Söylemezsem Olmaz" programında, doktorların Oya Aydoğan'ın ameliyatının güzel geçtiğini söylediği ancak felç ya da nörolojik sonuçların yaşanabileceği belirtildi.

Beyaz Tv'de her sabah ekrana gelen 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcularından Oya Aydoğan cumartesi akşamı aort damarının yırtılması sonucu hastaneye kaldırıldı. Hastaneden gelen açıklamada; ünlü oyuncu Oya Aydoğan'ın sağlık durumu halen ciddiyetini korumaktadır. Yoğun bakımda hekimlerimiz tarafından gerekli tedaviler uygulanmaktadır" denildi.

CANLI YAYINDA DUA İSTEDİLER

12 saatlik ameliyat sonrası durumu ciddiyetini koruyan Aydoğan'ın program yorumculuğunu paylaştığı arkadaşları; Lerzan Mutlu, Bircan İpek ve Sinan Özedincik programın bugünkü bölümünde Oya Aydoğan'ın yaşadıklarını anlattı ve canlı yayında Aydoğan için dua ettirdi.

Programı sundukları süre boyunca bir hayli üzgün oldukları görünen sunucular, cuma günü programda yaşadıklarını anlattılar.

LERZAN MUTLU GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Doktorların kanı durdurmakta çok zorlandığını söyleyen Mutlu, milyonların kendilerinden bir haber beklediklerini söyleyerek, durumu doktorlara sorduklarını anlattı. Ancak doktorun kendilerine; "hastanın hayatından çalıyorsunuz. Hastanın başında durmak zorundayız" dediğini dile getirdi. Lerzan Mutlu gözyaşlarına hakim olamadı ve konuşmakta zorlandı.

"100 BİNDE BİR KİŞİDE GÖRÜLÜYOR"

Programa katılan Kalp ve damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr Serdar Akgün, bu damar çatlamasının 50-60 yaşları arasında, çoğunlukla kadınlarda 100 binde bir kişide görülen bir hastalık olduğunu söyledi. Tabii bunun daha önceden başlayan bir yırtılma olduğunu açıkladı.

"FELÇ RİSKİ VAR"

Ünlü oyuncu Oya Aydoğan'ın sağlık durumu halen ciddiyetini korumakta ve yoğun bakımda hekimlerimiz tarafından gerekli tedaviler uygulanmaktadır.

Mutlu, doktorların yaptığı açıklamalarda; "Ameliyat güzel geçti, ancak felç ya da nörolojik sonuç yaşanabilir" dediklerini de belirtti.

"AMELİYATA GİRERKEN TEBESSÜM EDİYORDU"

Programa bağlanan Sevim Emre, Oya Aydoğan'ı ameliyata girmeden önce gördüğünü ve konuştuğunu söyledi. O anda şakalaştıklarını, gülümsediğini ifade etti. Emre, Aydoğan'ın kendi rahatsızlığını bildiğini ve ameliyata alınacağını da bildiğini de ifade etti.

'Patates yiyordum, patates yırtarak geçti boğazımı, takıldı ben de kurtarmak için çok öksürdüm' dediğini açıklayan Emre, Aydoğan'ın annesinin de bu rahatsızlığı geçirdiğini söylüyor. Durumunun stabil olduğunu da ekleyen Emre, konuşmakta zorlandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Lerzan Mutlu Oya Aydoğan Sevim Emre Beyaz TV Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (5)

ömer:

Suya sabuna dokunmayan kendi cebini düsünen kisi. Oya aydogan Bir dogulu olarak doguda okadar olaylar oluyor bir kelime etmiyor, varsa yoksa para.

6
31
yanıtYanıtla
kerim:

Allah oya hanıma ve bütün hastalara acil şifalar versin

28
0
yanıtYanıtla
ASLI:

hastalık bu , başka şeye benzemez. . . ALLAH şifa versin tüm şifa bekleyenlere. . .

20
2
yanıtYanıtla
yy:

hasta kadının arkasından kötü yorumlar yapmayın. kendi çocuğunuzun kardeşinizin başına gelse napardınız. allah herkesi kazalardan belalardan hastalıklardan korusun.

21
0
yanıtYanıtla
Seda:

Oya Aydoğan''a çok üzüldüm. Programın olgun, hanımefendi, güler yüzü ve kulakları rahatsız etmeyen sakin konuşması ile programa izlettiren yorumcusuydu. Bugün doğal olarak diğer yorumcuları da üzgündüler ama Oya Hanımın durumunu görmemiş bir konuk doktoru programa getirip Lerzan Mutlu''nun konuk doktora devamlı riskleri neler, yaşama şansı nedir, 2-3 sene sonra mı normale döner gibi moral bozucu sorular sorması hayranı olarak beni kızdırdı, her zamanki gibi yine abarttı

17
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title