Haberler

    Tuncer ailesinin park kavgası! Mahmut Tuncer bahçe duvarından atlayarak olaya dahil oldu

    Güncelleme:

    Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, eşi Işıl Tuncer ve kızı Gizem Tuncer, Sarıyer'de evlerinin bulunduğu sitede Doktor Nahide Diren'le park kavgası yaşadı. Önce eşinin daha sonra ise kızının karıştığı tartışmayı gören ünlü türkücü, bahçe duvarından sokağa atlayarak olaya müdahil oldu. Diren'in ihbarı üzerine, konu polise intikal etti.

    Tuncer ailesi, Sarıyer'de yaşadıkları sitede park kavgası yaşadı. İddiaya göre Mahmut Tuncer'in eşi Işıl Tuncer, evlerinin önüne arabasını koyan Doktor Nahide Diren'e park yapmamasını söyledi. Diren'in tepki göstermesinin ardından olaya Gizem Tuncer ve ünlü türkücünün kendisi dahil oldu. Doktorun şikayeti üzerine taraflar hakkında soruşturma başlatıldı.

    Tuncer ailesinin park kavgası! Mahmut Tuncer bahçe duvarından atlayarak olaya dahil olduMahmut Tuncer ve eşi Işıl Tuncer

    "BAHÇEDE TADİLAT VAR, ARACINIZ ÇİZİLİR"

    Bakkal Amca şarkısı ve halaylarıyla tanınan türkücü Mahmut Tuncer ; eşi Işıl ve kızı Gizem Tuncer'le birlikte İstanbul Sarıyer'de ikamet ediyordu. Aynı sitede yaşayan doktor Nahide Diren, 17 Mayıs'ta siteye girdi. Aracını oturduğu ikametin önünde başka bir araç olması nedeniyle sokağa park etti. İddiaya göre, Işıl Tuncer, Diren'e bağırarak "Aracını buraya çekme" dedi. Diren, "Burası belediyenin sokağı, park ederim" diyerek tepki gösterdi. İkili arasındaki tartışmaya Gizem de dahil oldu. Gizem Tuncer "Burası bizim bahçenin girişi. Bahçede tadilat var. Aracınız çizilir" dedi.

    Tuncer ailesinin park kavgası! Mahmut Tuncer bahçe duvarından atlayarak olaya dahil olduGizem Tuncer

    MAHMUT TUNCER, BAHÇE DUVARINDAN ATLADI

    Anne kızın tartışmasına bahçe duvarından sokağa atlayan Mahmut Tuncer de katıldı. Ünlü türkücü ve Diren arasında yaşanan tartışma büyüdü. Diren polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekiplerince karakola götürülen Tuncer ailesi ve Diren'in ifadelerine başvuruldu. Diren, Tuncer ailesinin kendisine hakaret ettiğini, "Aracınızı çizeriz" gibi sözlerle tehditler savurduğunu ve ünlü türkücünün "Tanıdıklarım var, istediğini ara" dediğini ileri sürdü. Taraflar hakkında soruşturma başlatıldı. Sabah'ın haberine göre, Mahmut Tuncer, tehdit ve hakaret iddialarını reddederek, Diren'in kendilerine hakaretler savurduğunu ileri sürdü. Yaşanan tartışmayı kaydeden Tuncer, "Bu sırada bile tehditler savurdu. 'Gazeteci misin' dedi? Ben ünlüyüm, bu tür olaylar karşısında dikkatli olmak zorundayım' dedim" şeklinde konuştu.

    Tuncer ailesinin park kavgası! Mahmut Tuncer bahçe duvarından atlayarak olaya dahil oldu

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Mahmut Tuncer Gizem Tuncer Sarıyer Haberler

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    500

    Yorumlar (6)

    Fatih Gürleyen:

    Bahcaaa duvaaarindan astimmm

    66
    4
    yanıtYanıtla
    uCube :

    Kadınların atışmasına, erkek karışması yok mu Allah'ım sen affet. ;))

    52
    7
    yanıtYanıtla
    Kukuli Elma:

    Yaaa ne kadar önemli bir haber...

    52
    3
    yanıtYanıtla
    Deniz Çapa:

    Tuncer ailesi suçlu

    12
    3
    yanıtYanıtla
    Mikail arman:

    Kız ben sana demedim mi karşıki dağlar cenderme, cenderme :)) Mahmut abi kimseyi isteyerek kırmayacak kadar kalbi güzel bir insandır.

    6
    6
    yanıtYanıtla
    VAHAP YILMAZ :

    Kekoya bak sen, parsellemis heryeri

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title