Haberler

Öldürdüğü Yılanın Fotoğrafını Paylaşan Oyuncu Mehmet Akif Alakurt'tan Pişkin Savunma

Güncelleme:

Sosyal medya hesaplarından yaptığı sert açıklamalarla sıkça gündeme gelen eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt, Instagram hesabından öldürdüğü yılanın fotoğrafını paylaştı. Alakurt'un gelen tepkiler sonrası yaptığı açıklama ise herkesi şaşırttı.

Yıllar önce rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Mehmet Akif Alakurt, uzun bir süre önce oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı. Mesleğini bıraktıktan sonra yaptığı açıklama ve paylaşımlarla gündemden bir türlü düşmeyen Alakurt, son olarak Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bu kadarı da olmaz dedirtti.

ÖLDÜRDÜĞÜ YILANIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Arabasıyla üzerinden geçerek bile isteye bir canlının ölümüne yol açan Alakurt, kanlar içinde kalan yılanın fotoğrafını da Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı. Yaptığı canilikle gündeme gelen Alakurt'a tepki yağdı.

Öldürdüğü Hayvanın Fotoğrafını Paylaşan Oyuncu Mehmet Akif Alakurt'tan Pişkin Savunma

AÇIKLAMASI PES DEDİRTTİ

Gelen tepkilerin ardından yayınladığı fotoğrafı silen Alakurt'un yaptığı pişkin açıklamada herkese pes dedirtti. Alakurt, "Hayvanı niye öldürdün diyenlere cevaben. Ölüm de yaşam da Allah'ın emri mantık bu değil mi?" dedi.

Öldürdüğü Hayvanın Fotoğrafını Paylaşan Oyuncu Mehmet Akif Alakurt'tan Pişkin Savunma

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Akif Alakurt Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri!
500

Yorumlar (268)

Misafir:

Dini olarak yılan öldürmek günah belirtilmiyor.Lütfen biraz kitap okuyun.

12
20
yanıtYanıtla
SELİM han:

Yanlış bilgi, Sana Zararı Olmayan Hiç bir Varlığı Öldürmeye hakkın yok . . . Senin Gibi Dindar Görünümlü Cahiller Yüzüne onyedi Yıldır millet düşman oldu kendi dinine. . . Biz Kendisine Hertürlü İşkenceler Dahi Yapılması Müşriklere Bile Beddua Etmeyen Bir Peygamberin Ümmetiyiz. . Ya Sen Kimin Ümmetindensin ?

yanıt15
yanıt2
noname:

ama bu hayvanı öldürebilirsiniz bu hayvanı öldüremezsiniz de denilmiyor. hayvanların hiçbiri eziyet edilerek öldürülemez. bu dini açıdan cok günah.

yanıt3
yanıt3
Misafir:

Ulan ne bu be hayvansevermisiniz gibi ortalarda geziniyorsunuz komik oluyor. Kaçiniz yılan görse gibi sarılıp sevecek okşicak fırsatı bulan herkes öldürür ciddi olun . Adam şimdi bu şekilde islama karsimi olmuş oldu bu ne mantiksizlik. Adi üstünde yılan zarar veren bi hayvandır kendileri . adam elestirilere rağmen paylasmis. Peki her boku gizli gizli yiyene ne demeli bırakın bu boş işleri memelekkete ahlaksizlik diz boyu bence bu daha önemli onunla ilgilenin onun icin böyle ayakkalkın namus kalmamış ihsan ar kalmamış her tür pislik var bunlarla kafa yorun belki yarın Allahın karsisina cikabilesiniz...

19
11
yanıtYanıtla
ÖFKELİ:

sen ne konusuyosun tam olarak azot mu soluyosun? bir yede yılan görürsen hızlıca uzaklaşırsın, gidip onu öldürüp fotosunu milyonlara paylaşmak karakter ve kişilik bozukluğudur en azından kibarca izah edeyim umarım anlayacak bir beyin tanen vardır

yanıt4
yanıt0
TİNERCİ:

YILAN GÖRÜNCE SEVECEK HALİ YOK YA MANYAKMISINIZ NESİNİZ BAŞKAN HELAL SANA

15
14
yanıtYanıtla
köylü:

ben de çok öldürdüm. şehirlerde yaşayıpta hayvan severlik yapmak kolay. onlarla iç içe yaşayında göreyim düşüncelerinizi.

16
11
yanıtYanıtla
Serdar:

Verirsin hesabını öbür dünyada, birde marifet gibi anlatıyor sun cahil

yanıt7
yanıt5
yılanların öcünü bilmiyorsun:

al bir beyin özürlü daha adıda köylü, , bak kardeş tam 25 sene dağlarda gezdik hatlarda çalıştık insanların bile geçmediği yerlerde hat çektik arızalara giderdik binlerce kişi aynı işte çalıştık aynı kurumdan emekli olduk daha bir kişiyi yılan soktuğunu duymadım görmedim sen arayıp deliklerinden çıkarıp öldürüyorsun heralde yılanları

yanıt2
yanıt2
Vatan sever:

ADI USTUNDE YILAN TABIKINE OLDURECEKSIN

9
16
yanıtYanıtla
Tüm 268 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title