Haberler

Oktay Kaynarca, "Memleketini inkar ediyorsun, yazık" diyen takipçisine sert çıkıştı

Güncelleme:

Geçtiğimiz cumartesi günü ekrana gelen İbo Show'da "Ben Türkiyeliyim" açıklamasını yapan Oktay Kaynarca, Instagram'dan kendisine "Malatyalı olduğunu inkar eden bir Malatyalı yazık" diyen takipçisine cevap verdi.

9 yıl aradan sonra ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses, İbo Show'un son bölümünde Oktay Kaynarca, Zara, Oya Başaran ve Yılmaz Vural'ı ağırladı. Programda samimi açıklamalarda bulunan Kaynarca "Ben Türkiyelim" deyince bir takipçisi tepki gösterdi.

"MEMLEKETİMİ NİYE İNKAR EDEYİM CAHİL"

Kaynarca'nın açıklamasının ardından Instagram'dan yorum yapan bir kullanıcı "Malatyalı olduğunu inkar eden bir Malatyalı yazık" dedi. Aslen Malatyalı olan ve hayatının bir kısmında Elazığ'da bulunan Kaynarca, sosyal medyada yapılan yoruma yanıt vererek "Bak ben genelde bu tür saçmalamalara cevap yazmıyorum ama görüyorum ki birkaç kendini bilmez de senin gibi abuk sabuk yorumlar yapmış. Ben memleketimi niye inkar edeyim a cahil? Bas bas gururla bağırıyorum baba memleketim Malatya diye ve ailemin diğer üyelerinin de kökeninin neresi olduğunu… Ama asıl önemlisi 'ben Türkiyeliyim' diyorum. Daha ne söylememi istiyorsun mesela anlamadım? Anladın Hemşerim?" dedi.

Oktay Kaynarca: Memleketimi neden inkar edeyim cahil?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaynarca Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni!
500

Yorumlar (24)

JÖNTÜRK:

hepimiz ermeniyiz diyen vatan haini müptezeller Oktay Kaynarca''nın Ben Türkiyeliyim demesinden koçum dolarsa Evet sonuna kadar söylüyoruz hepimiz türkiyeliyiz Türk''üz Türk vatandaşıyız ve bununla gurur duyuyoruz Ermeni değiliz işbirlikçi değiliz hain değiliz Avrupa''nın emperyalizmin kuklası hiç değiliz Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Kahrolsun emperyalizm

8
7
yanıtYanıtla
BRO:

Malatyalı olmak ayrıcalıktır.

4
8
yanıtYanıtla
cengo:

hasan can kaya da malatyalıydı. Demek ki çok iyi birşey değilmiş malatyalı olmak

yanıt0
yanıt2
inception:

benim malatyayla ve malatyalı olanlarla asla bir sorunum yok ama bu ayrıcalık olayını anlamadım ne ayrıcalığı varmış acaba anlatırmısın

yanıt0
yanıt0
Metehan:

Erkekce kivirmadan tek kelime MALATYALIYIM diyeceksin. . . . . . . . . . . . . . 44. . . . . . .

4
7
yanıtYanıtla
Urfalı:

halen baba yanım Malatyalı diyor ve inkar ediyor ya. . . bak ben Harranlı yam kendimi inkar etmiyorum. nereliysem oralıyım yani Türkiye nin her tarafı vatan ve değerlidir.

4
7
yanıtYanıtla
Ergenekon:

Türküm diyememis, Türkiyeliyim ne demek yahu. . .

6
4
yanıtYanıtla
Sabri Abi:

Ben jüpiterden geldim Marsa gidiyorum geçerken uğradım

8
1
yanıtYanıtla
KAYISI KENTLİ:

İlk kez Malatyalı olduğunu inkar eden birini gördüm. Gerçekten yazık.

1
6
yanıtYanıtla
Sabri:

81 ilimizde anadolu nun içinde sıkıntı yok yani hepimiz aynı toprakların evladıyız

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title