Haberler

Okan Bayülgen'in Eski Eşi Şirin Ediger: Kalbimde Derin Yaralar Açıldı

Güncelleme:

Okan Bayülgen'den 2014 yılında boşanan Şirin Ediger, 6 yıllık evliliğinde hüsran yaşadığını ve kalbinde derin yaralar açıldığını söyledi.

Şirin Ediger verdiği röportajda Okan Bayülgen ile olan ilişkisini anlattı. Ediger "Hüsran yaşadım" dedi.

Şirin Ediger ile Okan Bayülgen 31 Aralık 2008'de nikah masasına oturmuş çift iki yıl önce Büyükada'da görülen dava ile yollarını ayırmıştı.

"KALBİMDE DERİN YARALAR AÇILDI"

Ayrılığın ardından sessiz kalan Şirin Ediger yıllar sonra verdiği röportajda içini döktü.

Evliliğinde hüsran yaşadığını söyleyen Ediger, kalbinde derin yaralar açıldığının altını çizdi.


Yaşadıkları sebebiyle evliliğe sıcak bakmadığını anlatan Şirin Ediger, kızı İstanbul ile kurduğu iki kişilik dünyanın kendisine yettiğini vurguladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Okan Bayülgen Şirin Ediger Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (5)

Suç sende:

Kızım adam psikolojik deli. Ayakta çekildiğiniz fotoğrafta ki adamın yüzüne bakar mısın bir? Baksana programlardaki hal ve hareketlerine, davranışlarına. Adam sorunlu belli. Sonradan görmeliğin rüya alemi içinde. İki lafa kandın tabi. Adam egoist ve hastalıklı. Hayatı alaya almış param var pulum var bir dahamı geleceğim Dünya'' ya havasında bir tip. Bundan aile olur mu sence? Akılsızlığının kurbanısın.

9
0
yanıtYanıtla
yyyMobil-ANDROID:

guzel ablacim su tipsiz de ne buluyosun

5
0
yanıtYanıtla
ASİMobil-ANDROID:

Eeee meşhur olmak istemenin bedeli,al kızını otur ve bundan sonra akıllı ol.

1
0
yanıtYanıtla
Türk:

Bu şebeğide adam yerine koyuyolar ya. Mal herifin teki

1
0
yanıtYanıtla
As:

Bu bile beni bıraktı diye özgüveni yaralanmış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title