Haberler

Nusret Gökçe'nin Miami'deki Yuvasını Görenin Dudağı Uçukluyor

Güncelleme:

Ete şaplak atan sosyete kasabı Nusret Gökçe, ABD'nin Miami şehrinde suit oda kiraladı. Nusret'in lüks odasını ve manzarasını görenlerin dudağı uçukluyor.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dünya çapında ünlenen Nusret Gökçe işlerini büyütmeye devam ediyor. Narcos'un tanıtımından sonra, ünlü rapçi Diddy ile aynı videoda buluşan Gökçe'nin işleri, şöhretiyle orantılı olarak artıyor. Dubai'nin ardından Amerika'ya açılan Nusret'in son durağı Miami oldu.

ODASI OKYANUS MANZARALI

Ekim ayından beri sürekli Miami'ye giden işletmeci 4 Kasım'da yeni restoranını açtı. Bir süre Miami'deki mekanının başında duracak olan Gökçe, restoranına 450 metre uzaklıktaki lüks bir otelden suit kiraladı. 36. katta bulunan ve 70 metrekare büyüklüğündeki 1+1 suit otel dairesi okyanus manzaralı.

1 AYLIK KİRA BEDELİ 70 BİN TL

Geceliği 2 bin 250 TL olan rezidans tarzındaki yuvasını Gökçe, bir aylığına kiraladı. Ünlü işletmeci, 1 ay konaklama için 70 bin TL ödedi.

İşte Nusret'in yeni yuvası:


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Gökçe Miami Magazin Haberler

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Canlı yayında 'Dilan Polat cezaevinde değil' sözlerine soruşturma başlatıldı

Canlı yayında "Dilan Polat cezaevinde değil" sözlerine soruşturma başlatıldı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

500

Yorumlar (81)

NECATİ:

böyle şarlatanlara şaşanlar olduğu sürece çook kerizler yüzünden köşeyi dönenler çok olur. . . ete şaplak atıyomuş yaw nolmuş attıysa, tövbe tövbeeeee!!!!. . .

37
4
yanıtYanıtla
ADIM:

zorla mı izlettiriyor zorla ma satıyor kime ne arkadaş

yanıt0
yanıt0
Nusret:

Tabi porsiyonu 500 TL den et satarsan rahatlıkla oturursun bu evlerde

37
1
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Adama hakaretler yağmış da bi bakın garsona 6 bin temızlık işcisine 4 bin lıra veren baska patron varmı. Geldiği yeri unutmayan adamlara helal olsun.

22
8
yanıtYanıtla
amatör radiocu mhz:

doğrucu paran çok bol keseden atmak kolay 30 tl lik eti kıymayı 4 kişiye 1500 2000 tl ye kitlersen tabikide o maaşı verirsin dar gelirli gidipte yesin bakıyım Nusreten, nusretin hizmet etiği kapitalizmdir bir memur gidipte ordan aylece bişey yiyemez askeri ücretlemi çalıştırcak işçiyi geldi yeri unutmamış olsa 2 tl ye dürüm satar memleketi adına yapmış olur 1000 tlye menü satarak değil şaplakla olmaz bu işler.

yanıt21
yanıt6
Hasan ali:

Amatör radiocu MHz: kardeş yemesi için bi zorlama varmı ortada kimse gel 2000 liraya zorla ye demiyor yiyenlerde zenginler onlarında fakirlere yardım ettiğimi var adam zenginden alıyor fakire veriyor devam Nusret abi işçinin has patronu :)

yanıt0
yanıt0
Game on!:

adama laf atıyosun da zenginlere o 2000''i kitleyip kitleyip kazandığı parayla 1 kere bağış yapsa senin hayatında yaptığından fazla hayrı dokunur fakirlere kıskançlık yapmayın şöyle beyninizi kullanın

yanıt0
yanıt0
cellat:

memurun gitsin başka yerde et yesin illaki nusrettemi yiyecek adam üst gelir seviyesine hitep ediyor

yanıt0
yanıt0
GERÇEKLER:

Çalıştığım şirket tanesi ortalama 1 milyon dolar olan makinalardan yılda ortalama 250 makine satıyor. Diğer sattığı makinaları saymıyorum. Bırakın temizlik görevlilerini, mühendislerinin çoğu bu kadar para almıyordur. Nusret''e helal olsun. Adam çekirdekten yetişti. Reklamanı yaptı. Şimdi kaymağından hem kendisi yiyor hem çalışanlarına yediriyor. Türkiye''de ki patronların ? ''nından karakterlidir.

yanıt3
yanıt0
birisi:

dünyalık olana değil ahiretlik olana özenir isterim

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title