Haberler

Nuri Alço'nun Acı Günü! Usta Oyuncu, Ağabeyini Toprağa Verdi

Güncelleme:

Sinema sanatçısı Alço'nun ağabeyi 65 yaşındaki Ali Osman Yüksel, Eskişehir'de vefat etti.

Sinema sanatçısı Nuri Alço'nun ağabeyi 65 yaşındaki Ali Osman Yüksel, Eskişehir'de vefat etti. Alço ağabeyinin Eskişehir'deki cenaze törenine katıldı.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Eskişehir'de oturan Ali Osman Yüksel, kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Evli 3 çocuk babası Yüksel için merkez Odunpazarı İlçesi'ndeki Aladdin Camii'nde öğle saatinde tören düzenlendi. Cenaze törenine Ali Osman Yüksel'in kardeşi sinema sanatçısı Nuri Alço, yakınları, Eskişehirspor'un eski kulüp başkanı Halil Ünal ile çok sayıda kişi katıldı.

Öğle namazı ardından kılınan cenaze namazından sonra Ali Osman Yüksel, götürüldüğü Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Osman Yüksel Nuri Alço Magazin Haberler

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş MHP'li vekilin ismini verdi: Kiralık katilin Bolu'da gizlendiğine dair kuvvetli şüphe var

Reisi'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Kazanın ardından ajanlar gösterileri engellemek için sokaklara inmiş

Reisi'nin ölümünde çarpıcı detaylar! Kazanın ardından ajanlar gösterileri engellemek için sokaklara inmiş

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 26 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Köpeklerin uyutulması nasıl oluyor? Köpek uyutma yöntemi nedir? En kolay Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi başvurusu ve gerekli belgeler Kanser tedavisi gören Fatma Karanfil öldü mü? Fatma Karanfil kimdir, kaç yaşında, eşi kim? YKS deneme sınavı tarihleri: YKS çevrimiçi deneme sınavı ne zaman olacak? MEB online deneme ne zaman? Son yılların en iyi bilgisayar oyunları hangileri? İşte dünyanın en iyi oyunları Teşrik tekbirlerinin dinî hükmü nedir, bu tekbirleri kimler ne zaman getirir? Kulak çubuklarındaki gizli tehlike! Kulak temizleme çubukları neden kullanılmamalı? Anadolu parsı nesli neden tükendi? Türkiye'de Anadolu parsı var mı? Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor?
Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

500

Yorumlar (22)

TEZGAHTAR YAŞAR:

darısı başına nuri

9
29
yanıtYanıtla
TÜYLERiM TiKEN TiKEN OLUYOR..?:

imanlimi, imansizmi, bilmeden bir kisiye rahmet dilenmez, , özellikle artist ve müzisyenlerin yasantisi berbattir, , , bunlarin dine imana zerre kadar, hicbir saygilarini ben görmedim, , ömürleri günahla gecmis dinle imanla hicbir alakalari olmamis bu adamlarin icersinde acaba kac tanesinin dine imana saygisi olmustur, , üstelik cogu kezde sahit oldugum durumlarda var, , mesela bu sanatci tayfasi dinle imanla ve kutsallarla cogo zaman alay edip dalga gectiklerinide biliyorum, ,

10
14
yanıtYanıtla
bozo bozoglanMobil-ANDROID:

en kisa zamanda kendi de gider insallah

1
22
yanıtYanıtla
ÇapulistMobil-ANDROID:

Sizin cenazeye, ölüm acısına da saygınız kalmamış. Herkesle aynı oksijeni harcayıp bu ülkede oy kullanmak haram size.

12
5
yanıtYanıtla
jale:

nuri alço flimlerde hep kötü rolde ama gerçek yaşamda çok düzgün bir insanmış. tanıyan komşularım var akrabaları

13
2
yanıtYanıtla
adaletMobil-ANDROID:

sevdiğim bir sanatçı oyunculuğu kötü rollerde olsada temiz bir insan bası sagolsun Nuri abimizin

11
2
yanıtYanıtla
cüneytMobil-ANDROID:

başın sağolsun abi

11
0
yanıtYanıtla
KIRMIZIYA TIKLAMAK YETMEZ,iSPAT EDiN..?:

Bugün türkiyede , dine, imana kitaba, peygambere, bas örtüsüne söven, hakaret eden, alay eden, dalga gecen bir sürü kisilerin oldugunu görüp dururken, , haalaa inat edip duranlara, bir türlü anlam veremiyorum. . sadece ögrenmek istiyorum, , bu ölen sanatci nasil bir adamdi, , kutsal seylere küfür edermiydi, , veya saygilimiydi, , , camide hic gören varmi, , ben bunlari bilmek zorundayim. . . mecburum buna, , neden anlamak istemiyorsunuz, , , ?

6
3
yanıtYanıtla
ErMobil-IOS:

Igrenc insanlarsiniz igrenc!!! Olen bir kisinin arkadinsan RAHMET DILENIR!!! Imanli olup olmadigini sorgamak sizin gibi kusbeyinlilere dusmez! Onu ancak ALLAH bilir!!! Suursuz pislikler!

8
0
yanıtYanıtla
06 AMobil-ANDROID:

Allah rahmet etsin yorumlar ne kötü aklı etmeyen kişiler diyecem. bir filimde kötü rol olmazsa tadı olmaz adı filim darısı senin başına ne diyorlar çok yazık. bu ölüm acı laflara dikkat. Allah rahmet etsin başka ne diyelim

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title