Haberler

Nükhet Duru'yu Vefasızlıkla Suçladı

Serpil Örümcer, sanat camiasını vefasızlıkla suçladı.

Yeşilçam'a ve sahnelere bir dönem damga vuran "Bayan Bacak" lakaplı Serpil Örümcer, şu sıralar bir hayli zor günler geçiriyor. Yaşam savaşı veren sanatçıyı Unkapanı'ndaki Aya Yorgi Meryem Ana Kilisesi'nin önünde bir tezgahta görüntüledik. Kitap saat, şans boncuklarının satıldığı tezgahta çalışan Örümcer, "Sabah 8'den beri buradayım. Ayda bir kere gelip tezgaha yardım ediyorum. Cüzzi bir yövmiye ile çalışıyorum. Sürekli bir iş değil" diye konuştu.

SÜRPRİZ ZİYARET

Geçtiğimiz aylarda Demet Akalın'ın alışverişe geldiğini söyleyen Örümcer, "Bu tür sürprizler beni sevindiriyor" dedi. Kendisi için bazı sözler verildiğini ama bir türlü gerçekleşmediğini belirten 58 yaşındaki Örümcer, bütün sanatçıların toplanarak kendisi için özel bir gece düzenlenmesini istediğini söyledi.

ÖLMEK İSTEMİŞTİ

Nükhet Duru ile aynı apartmanda oturdukları yıllarda Duru'nun intihara teşebbüs ettiğini ve hastaneye kendisinin yetiştirdiğini söyleyen Örümcer, şunları anlattı: "O zamanlar Nükhet babası ile oturuyordu. Bunu inkar edemez her halde. Nükhet bize geldi, Ata diye bir çocuk vardı. Ona aşıktı, birden bir şey oldu ve zehirlendi 'intihara teşebbüs' dediler. Ben hemen fırlayıp hastaneye yetiştirdim. Onu kurtardım sonra Nükhet sanatçı oldu. Yıllardır kendisiyle görüşmüyorum. Geçtiğimiz gün bir röportajını okudum Benim ismimi bile ağzına almamış. O da sorun değil ama işin gerçeği bu malesef..."

Kaynak: Aydın HAMZA / TAKVİM

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Nükhet Duru Meryem Ana Aya Yorgi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title