Haberler

NTV'de Oğuz Haksever'den Sultanbeyli İçin Skandal İfade: Belediye Başkanları Bile Var

Güncelleme:

NTV'nin deneyimli sunucularından Oğuz Haksever, 400 bin nüfusluk Sultanbeyli'deki mülkiyet problemiyle ilgili haberi servis ederken "Belediye başkanları bile var" ifadesini kullanarak büyük bir skandala imza attı.

Haberler.com / Olgun Kızıltepe Bakanlar kurulu toplantısı sonrası Başbakan Binali Yıldırım'ın " Sultanbeyli'nin tapuları dağıtılacak" şeklindeki açıklaması tüm gözleri bu ilçeye çevirdi.

ULUSAL BASINDA GÜNDEM SULTANBEYLİ

Hal böyle olunca ulusal basında da gündem Sultanbeyli oldu. Birçok gazeteci ve televizyoncu ilçeye giderek tapu sorunu hakkında gerek vatandaşlara, gerekse Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e mikrofon uzatarak son gelişmeleri takipçilerine aktarıyor.

OĞUZ HAKSEVER'DEN SKANDAL İFADE

Bu kanallardan biri de NTV oldu. Muhabirlerini ilçemize gönderen kanal yönetimi, vatandaşlara mikrofon uzatarak tapu sorunu konusundaki görüşlerini sordu. Ancak stüdyoda haberi sunan Oğuz Haksever, Sultanbeyli için skandal ifadeler kullandı.

"BELEDİYE BAŞKANLARI BİLE VAR"

Haberi ön yargılı bir tutumla ekran başındakilere aktaran Haksever, "İmar barışı Sultanbeyli ilçesini yakından ilgilendiriyor. Neredeyse tamamı imar dışında bir yer. Ama hayat orada devam ediyor. Belediye başkanları bile var" sözlerine yer verdi.

BAŞKAN KESKİN'DEN YANIT

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Sultanbeyli hakkındaki ifadeleriniz bizlere bilgi eksikliğinizi ve ilçemize ön yargınızı hissettirdi. İlçemizin yüzde 70'e yakını İmarlıdır" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hüseyin Keskin Oğuz Haksever Sultanbeyli Kızıltepe TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (62)

SECMEN:

ULKEYI BOLMEDE DURDURMADA BUTUN IC VE DIS DUSMANLAR SUANDA BIR ARADA EGER ULKEMIZE SAHIP CIKMAZSAK BU FIRSATI REISIMIZI DESTEKLEMEZSEK SURIYEDEN DAHABUYUK BIR TEHLIKEYLE KARSIKARSIYAYIZ AKBABALAR TOPLANMIS ULKEYI PAYLASIYOR OLACAKLAR BU BIR SECIM DEYIL BIZIM IKINCI ON BES TEMUZ KAVGAMIZ DIR ICIMIZDEKI HAINLER BIRLESIYOR VATANI SATMAK ICIN EZANLAR SUSMAYACAK BAYRAGIMIZ INMEZ

7
26
yanıtYanıtla
kelleseçmen:

ikbalimiz bekamızdır. . . ya bizim olur yada yok olur. . . vs vs. . .

yanıt0
yanıt1
HALK:

ÜLKEYİ BÖLENLER DE BELLİDİR AYRIMCILIK YAPANLARDA ÖTEKİLEŞTİRİLEN HALK HESAP SORMAYA ÇALIŞINCA MI TEHLİKEDE HİSSETTİN KENDİNİ. ŞEHİT KUBİLAY''ADA AYNISINI DEMİŞLERDİ AMA KİMİN ADAMLARI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. KİMİ DESTEKLEYECEĞİM BENİ İLGİLENDİRİR. HAK TEALA''NIN KARŞISINA ELBET BİRGÜN ÇIKACAKSINIZ. MEMLEKET KARIŞ KARIŞ SATILIRKEN SESİN NEDEN ÇIKMIYORDU. BİZ TÜRK MİLLETİ OLARAK ELBET ÖZÜMÜZE DÖNECEĞİZ. SİZ DEVAM EDİN SURİYELİ KARDEŞLERİNİZLE SURİYE''DE.

yanıt6
yanıt2
anguta bak anguta:

ÜLKEYİ BÖLENLER DE BELLİDİR diyor. Elbetteki belli, şehit cenazesine değil pkk cenazesine gidenler, pkk nın korkulu rüyası sihal''ardan rahatsız olanlar, ülkeyi bölmek için yapılmaya çalışılan darbeye alkış tutanlar, Afrin''de ne işimiz var diyenler. Sen bilmesen de tüm bunları HALK biliyor hergele.

yanıt1
yanıt1
vatan:

reisli yada reissiz farketmez ezan dinmez bayrak inmez rahat olun

yanıt5
yanıt0
MR:

NTV deki yanlı yayınlar yapan bir kaç spikerden birisi. İçindeki gizli CHP liliği gizleyemeyenlerden.

8
22
yanıtYanıtla
Umut:

Senin işine nasıl geliyorsa öyle düşün. Senin tabirinle yanlı ( taraflı doğru olanı ) yorum yapma yeter.

yanıt4
yanıt1
Gözlem:

Satılacak başka neyiniz kaldı. ? İktidar, batarken, herkesi ve herşeyi batırıyor. . ! Bunlar son çırpınışları. . ! ikitdara geldiklerinde 47, 5 milyar dolar dış borcumuz vardı. . Şimdi 430 Milyar dolar borç stoku var. Köprüler, barajlar, otoyollar, hava liamnları, İskeleler, Fabrikalar, Kocaman kocaman kuleler, otoparklar, AVM''ler hepsi YABANCILARIN oldu. . Deniz bitti. . Hala durmak yok yola devam mı diyorsunuz. ? Devam edin. . Devam edim. . Sakın durmayın. . Bir Gidin artık.

25
4
yanıtYanıtla
HAK:

Hadi onlar 15 koyun sattı sende neleri sattığınızı yazsanıza, bu milletin hangi değerini kime verdiniz. Tabii yanıldınız, ama unutma Türk Devleti yanılanların yeri değildir.

yanıt3
yanıt2
kesinlikle:

ADSIZ haklı. Onlar vatan satmayı, vatansever asmayı çok iyi bilir. Geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır her daim. Daha dün devlet sırlarını satanlar da onlar değilmiydi, biri içerde, diğeri almanyada.

yanıt1
yanıt1
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title