Haberler

Nişanlısı, Deniz Seki İçin Hayır İşledi

Güncelleme:

Cezaevinde yatan ünlü sanatçının nişanlısı Faruk Salman, bacağı kesilen 29 yaşındaki bir gence protez bacak satın alarak, "Deniz için hayır işledim." dedi.

Deniz Seki'nni nişanlısı Faruk Salman bacağı kesilen 29 yaşındaki bir gence protez bacak satın aldı. Salman yaptığı bu iyiliği Seki için yaptığını belirterek, 'Deniz için hayır yaptım' dedi.

EN BÜYÜK DESTEK NİŞANLIDAN

5 aydır cezaevinde yatan Deniz Seki'ye en büyük destek nişanlısından geliyor. Salman, her Cuma görüş gününde nişanlısını ziyaret ederek her türlü ihtiyacını karşılıyor.

Faruk Salman, geçen günlerde de geçirdiği trafik kazası sonucu bacağını kaybeden 29 yaşında bir gence protez bacak satın aldı. Salman, nişanlısının annesi Güler Seki'yi telefonla arayarak 'Anneciğim bu bacağı Deniz'in hayrına aldım' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Faruk Salman Deniz Seki Magazin Haberler

500

Yorumlar (36)

misafir:

hayırdır ya. . bu gençleri madde batagına düşürenler niye bukadar günahsız melek gibi lanse ediliyola. . bunun gibilerin yüzünden memleketin şaftı kaydı. yazık şunu haber yapıyonuzya

29
2
yanıtYanıtla
erenMobil-ANDROID:

Allah için Hayır yap okuz

29
0
yanıtYanıtla
KocaeliMobil-ANDROID:

buda yeni moda Hayır işliyor millete duyuruyolar. sag verir sol gormez..

24
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Cengiz Kurtoğlu sandım ya laa

24
1
yanıtYanıtla
kaan:

Arkadaşlar benim bildiğim yapılan hayır meselelerinde, sağ elin verdiğini sol elin görmemesi lazım !!! Derlerdi büyüklerimiz!!! Ama yinede allah razı olsun bir arkadışımızı mutlu etmiş

22
3
yanıtYanıtla
hesap soran yok:

beyler daha önce bu adamı kim tanırdı. neymiş iş adamıymış. binlerce iş adamı var. adını duyurmak için al sana reklam ve şöhret.

22
1
yanıtYanıtla
TCOŞKUN:

''İYİLİK YAPMAKTA GECE KADAR SESSİZ VE KARANLIK OLUN''. . . . . . HADİS-İ ŞERİF. . . . . . . . YANİ YAPTIĞINI KİMSE GÖRMEYECEK, DUYMAYACAK, GÖRMEYECEK. . . . . BİR ÇEŞİT ''ÜÇ MAYMUNU OYNAYACAKSIN''. . . . . . AMA BİZ ÜÇ MAYMUNU GENELLİKLE İŞİMİZE GELMEYEN KONULARDA, MENFAATLERİMİZE DOKUNULMASIN DİYE UYGULADIĞIMIZ İÇİN İŞTE BÖYLE DURUMLARA DÜŞÜYORUZ. . . . NE OLDU??''PROTEZ BACAK ALDIN, HEDİYE ETTİN. SEVAP KAZANDIN. . ÖYLE Mİ??AVUCUNU YALA. . . BOĞAZINA KADAR ''RİYA YA BATTIN''. . . İKİ KURUŞLUK SEVAP, SANA MİLYONLUK GÜNAH OLARAK GERİ DÖNDÜ. . . ALLAH BİLİR DİYORSUNUZ DEĞİL Mİ??AÇIN KUR''ANI OKUYUN. . BEN KAFAMDAN UYDURMUYORUM. . .

19
1
yanıtYanıtla
HOSAİN:

HAYIR İYİLİĞİN MAKBULU BİR ELİNLE VERİRKEN DİĞER ELİNİN HABERİ OLMAMASI GİBİ , CÜMLE ALEM DUYDUKTAN SONRA YEMİŞİM İYİLİĞİNİ

19
1
yanıtYanıtla
halley:

bir erkek, nişanlısına neden hayr yapar acaba?kaz ördek meselesi olmasın

11
6
yanıtYanıtla
FREDOOM_58:

deniz sekiden sana karı olmaz git namuslu birini bul evlen.

9
6
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title