Haberler

Nihat Doğan, Ivana Sert Üzerinden Ateş Püskürdü: Namussuzlar, Alçaklar, Neredesiniz!

Güncelleme:

Nihat Doğan, Ivana Sert'e "Motor" diyen Peker Açıkalın'a tepki gösterilmemesine "En ufak şeyde bana saldıran alçaklar, namussuzlar neredesiniz?" diyerek isyan etti.

Nihat Doğan, Seda Akgül'e "Kaşar" dediği için kendisini adeta linç edenlere, Peker Açıkalın'ın "Motor" dediği Ivana Sert üzerinden ateş püskürdü.

PEKER AÇIKALIN, IVANA SERT'E "MOTOR" DEMİŞTİ

Oyuncu Peker Açıkalın, katıldığı Söylemezsem Olmaz programında 'Karımı Gördünüz mü?' adlı filmde başrolü paylaştığı Ivana Sert için "Motor" diyerek ekran başındakileri şoke etmişti.

SEDA AKGÜL'E "KAŞAR" DEDİĞİ İÇİN LİNÇ EDİLMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde ünlü sunucu Seda Akgül'e "kaşar" dediği için büyük tepki toplamıştı.

Doğan, Peker Açıkalın'ın sözlerine tepki oluşmamasına Instagram hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti.

İşte Nihat Doğan'ın Instagram paylaşımı:

Peker Açıkalın, Ivana Set'e "Motor" dedi. Kimseden çıt yok. Hani kadın hakları? Nerede kadın düşmanlığı? En ufak şeyde bana saldıran alçaklar, namussuzlar neredesiniz?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Peker Açıkalın Nihat Doğan Seda Akgül Ivana Sert Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500

Yorumlar (49)

kısaca ht:

nihat rabbim senin ömründen alsın pandalara versin onlar daha çok seviliyo sen sevilmiyosun

19
8
yanıtYanıtla
123:

hahaha

yanıt1
yanıt2
xxx:

Nihat Doğan gibi cirkef insanların Tv programların da gezmesine prim verenler. En büyük ayıbı yapmış bulunmaktalar..

15
10
yanıtYanıtla
Arzu:

Bi dusmedin yakamizdan!! Ne rezil bi adamsin sen , program program dolasiyosun!! Zavallisin farkina var artik

17
6
yanıtYanıtla
Birisi:

Sadece Ivana Hanım için değil hiç bir hanımefendi için o tabirin kullanılması hoş değil. Ancak bu konu ile senin bir ilgin yok Nihat. Lütfen kendinden daha fazla bıktırma. . . Yıldık o bed sesinden. Söz gümüş ise sükut altındır. . .

21
1
yanıtYanıtla
Şakkirr Abi:

Bunun gibileri ekranlarda tutanlar utansın reyting için bunlarla muhatap oluyoruz

12
5
yanıtYanıtla
taha:

nihat''cığım sen kredini çoktan tükettin, kırdığın testi kırkı geçti :) sen peker''le bir misin :)

11
5
yanıtYanıtla
Turan:

Bunu döven birisi yokmu hele birde canlı yayında ne güzel olur. Zaten ödleğin TEK''i bi çene var.

10
5
yanıtYanıtla
erdal erman amasya:

sayın nihat doğan bey bu konuda sizi destekliyorum

5
10
yanıtYanıtla
Mendebur Kene:

Ooolum ameliyat ol, ancak böyle meşhur olursun.

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title