Haberler

Nihat Doğan'dan Ece Erken'e Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında çok konuşulacak sözler: Ganimeti paylaşamadılar mesele bu

Nihat Doğan, silahlı saldırı sonucu öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken'e seslendi. Doğan, "Ece soru işaretleri oluşturup net açıklama yapmıyor. Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Belki Benan hanım da bilmek istiyordur. Bunlar bu işi hallettiler ganimeti paylaşamadılar mesele bu" dedi.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcoğlu, geçtiğimiz günlerde Yeşilköy'deki balıkçıda silahlı saldırıya uğramış ve kan kaybı nedeniyle yaşamını yitirmişti. Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısı olduğu belirtilen şahıslar kısa sürede yankılanırken, olayın nedeni hakkında tartışmalar ise devam ediyor. Son olarak Nihat Doğan'ın Ece Erken'e yönelik sözleri magazin gündemine oturdu.

ERKEN'İN AÇIKLAMALARINA SİNİRLENDİ

Flash TV'deki Al Sana Haber canlı yayınında isyan eden Nihat Doğan, Ece Erken'in Fatih Sipahi'yi hedefine almasına sinirlendi. 65 bin lira tartışmalarına ilişkin konuşan Ece Erken, "İnanmıyorum. 65 bin lirayı Şafak cebinden verirdi. Öyle olmazdı" demişti.

"GANİMETİ PAYLAŞAMADILAR, MESELE BU"

Ece Erken'in açıklamalarına tepki gösteren ve ünlü sunucuya seslenen Nihat Doğan şunları söyledi: "Ece soru işaretleri oluşturup net açıklama yapmıyor. Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Kim bu işin içinde. Kocam bu yüzden öldürüldü de... Kaç para için kocan öldürüldü Ece? Acını paylaşıyorum sana sabır diliyorum ama bu kirli ilişki ağını açık açık anlat. Belki Benan hanım da bilmek istiyordur. Bunlar bu işi hallettiler ganimeti paylaşamadılar mesele bu."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Nihat Doğan Ece Erken Haberler

500

Yorumlar (20)

Altay Bozkurt:

IDDIAYA GIREN VARMI?? ECE ERKEN 8 - 10 AY SONRA YENI BIR ASKA YELKEN ACAR, VE KEYFINE BAKAR : ))

395
64
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Karanlık işlerin içinde olanlara mutlaka karanlık işlerdeki rakipleri fırsatı kollayıp cezayı kesiyorlar. Bu işler hep keser döner sap döner misalidir.

257
12
yanıtYanıtla
Şükrü Çiçek:

Yuva Yıkanın Yuvası Olmazmış Kimsenin Ahını Almayacaksın

235
30
yanıtYanıtla
vrvc bbb:

Ay ne alaka niye hep kadın suçlu

yanıt29
yanıt35
Mikail çelik:

Bu adamın ne haber niteliği var? söylediği sözler ne denli dikkate alınır? Bunu haber diye yayınlamışsınız size de helal olsun...

187
31
yanıtYanıtla
Öznur kahraman :

Nedense ece erken herkese yapmacık geliyor. Yaa bukadar üzgünsen neden annesinin kolundan çekiştirip durdun. Neden sabahın köründe Bircan bali kızının mesajını gönderdin.. Bırak anası babası kardeşleri çocukları Bi acılarını yaşasınlar Allah ıslah etsin seni

196
12
yanıtYanıtla
Vasco KKK TURBO:

Ha birgünde sus nihat ,herkese çatıyor sonra özür diliyor

180
24
yanıtYanıtla
songül zeybek:

Konuştu yine bal kabağı

134
22
yanıtYanıtla
Harun ÇAĞLAR:

Laf Konuştu Nihat Efendi.... İşine baksen be hey...

119
23
yanıtYanıtla
Leyla Kaliz:

laf konuştu bal kabağı

105
20
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title