Haberler

Nez, Karşısına Geçip Dudağını Yalayan Sapık Hayranını Affetti

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Nez, kendisini takip edip karşısında dudağını yalayarak sapıklık yapan hayranını affetti. Nez, şikayetini geri alınca dava da kapandı.

Şarkıcı Nez kendisini önce sosyal medyada sonra da eğlenmeye gittiği Beyoğlu'nda takip eden Kemal N. isimli hayranından şikayetçi olmuştu. Dava geçen günlerde İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldü ve Nez şikayetinden vazgeçti.

NEZ'E BAKIP DUDAKLARINI YALIYORMUŞ

İstanbul'da yaşayan 38 yaşındaki Kemal N., bir süredir şarkıcı Nez'i sosyal medyada takip ediyordu. 5 Mayıs günü, Beyoğlu'ndaki bir mekana giden Nez, buradan paylaşım yaptı. Kısa süre sonra Nez'e gelen mesajda gizlice çekilmiş bir fotoğrafı vardı. Ardından dışarı çıkan şarkıcı, yanından geçen bir adamın kendisine bakarak dudaklarını yaladığını gördü. Can güvenliğinden endişe eden Nez, takip edilme korkusuyla Beyoğlu Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayetçi oldu.


ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİ

Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, soruşturma sonunda Kemal N. hakkında cinsel taciz ve kişilerin huzur ve sükununu bozma suçuyla dava açtı. Geçen günlerde hakim karşısına çıkan Kemal N. hakkındaki dava, Nez'in şikayetinden vazgeçmesi üzerine düşürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Beyoğlu Nez Magazin Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi! Sen Türkülerini Söyle jürileri kim 2024? #129300 Sen Türkülerini Söyle CANLI izle! Sen Türkülerini Söyle hangi kanalda? #127926 Süper Lig'e çıkan takımlar 2024! Hangi takımlar Süper Lig'e yükseldi? Sakaryaspor Bodrumspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Sakaryaspor Bodrumspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500

Yorumlar (19)

giyinikciplaklar:

tahrik edersen sende suclusun

12
14
yanıtYanıtla
WILLY FAMOUS:

birçok konuda tahrik suç sayıldığı için cinsellikte de tahrik suç sayılmalı. toplumda etik olmayan şeyler umuma açık yapılmamalı senin canın oynaklığın nefis de ötekindeki patlıcan mı neden empati yok

19
5
yanıtYanıtla
SAPIKLAR:

NEFİS KONTROLÜ DİYE BİR ŞEY VAR HAYVANLA İNSANI BİRBİRİNDEN AYIRAN. CİNSEL TACİZİ MEŞRULAŞTIRAMAZSINIZ.

yanıt7
yanıt4
SAPIKLAR:

TAM BİR REZALET YORUM YAZIYORSUNUZ. BİRAZ KALIBINIZ OLSUN PESBİRİ MAHKEMEYİ MEŞGUL ETME DEMİŞ O ADAMIN YAPTIĞI TACİZE GİRER BAK BAKALIM ANNENE AYNI ŞEYİ YAPSALAR NASIL HİSSEDECEKSİN. AYRICA TACİZİ MEŞRULAŞTIRAMAZSINIZ İNSANCIKLAR.

12
10
yanıtYanıtla
BİR GARİP YOLCU:

ORTADA İFTİRA OLMASA DEVLET AMME DAVASI AÇARDI NEZ DE VAZGEÇMEZDİ BU TAMAMEN BİR REKLAM TACİZİ MEŞRULAŞTIRDIĞIMIZ YOK EN AĞIR CEZA VERİLSİN GERÇEKTEN TACİZ OLAYINA

yanıt6
yanıt6
Men:

Bu ne bicim kafa Kadin seni niye tahrik etsin. ????Adam tecavüz ediyor tahrik oldum diyor . Ülen hayvn bence bu hafifletici olmaktan cikarilsin

17
5
yanıtYanıtla
BİR GARİP YOLCU:

reklam için elin edamını perişan ediyorlar yazık bu millete kardeşim devletin mahkemelerini uğraştırıyor diye buna ceza kesmeliler aslında

14
7
yanıtYanıtla
SAPIKLAR:

DEVLETİN MAHKEMELERİ SENİN BENİM GİBİ İNSANLAR İÇİN VAR. REKLAM PARASI DİYORSUN YARGISIZ İNFAZ BU SENİN YAPTIĞIN.

yanıt1
yanıt3
Fenasi Gariban:

Adam acıkmış açlıktan dudaklarını yalamış. Hiç mi eski türk filmleri izlemediniz yahu. Nez sen beni yanlış anladın demiş senin arkanda dönerci vardı canım çekti tam o sırada sen geçiyordun dönerin önünden. ??

13
8
yanıtYanıtla
ddd:

adamın tipini begenmemıstır yada fakırdır

12
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title