Haberler

Netflix, 2019 yılında en popüler projelerini açıkladı! Türk projeler damga vurdu

Güncelleme:

Netflix'in sosyal medya hesabından 2019 yılının en popüler olan içerikleri paylaşıldı. Dizi, film ve belgesellerin yayınladığı listelerdeki Türk yapımlar ise dikkat çekti.

İnternet üzerinden dizi, film, belgesel yayınlayan Netflix platformu sosyal medya hesabı Instagram'dan 2019 yılının en çok konuşulan projelerini paylaştı. Yayınlanan 10 popüler dizi listesinin ilk beşinE Atiye ve Hakan: Muhafız dizileri damga vurdu

TÜRK YAPIMLAR DİKKAT ÇEKTİ

Netflix platformunun Instagram hesabından yapılan paylaşımlarında Güldük, ağladık, düşündük, öğrendik, bazen öğrendiğimizi sandık, kafamız karıştı, bazense hiç çözülmedi. İşte Türkiye'de bu yılın en popülerleri!" notuyla 2019'ın enleri paylaşıldı. Netflix, "Bu listeler hazırlanırken Netflix'teki dizi, film ve belgeselleri 28 gün içinde en az 2 dakika izleyenler baz alındı. Ve dizilerin popüler sezonlarının istatistiklerine bakıldı." diyerek akıllarda oluşabilecek sorulara cevap verdi.

İşte Netflix'deki 2019'un en popüler dizileri:

1- Atiye

2- La Casa de Papel

3- The Witcher

4- Hakan: Muhafız

Netflix, 2019 yılında en popüler projelerini açıkladı! Türk projeler damga vurdu

5- Starnger Things 3

6- Black Mirror

7- Sex Education

8- The Umbrella Academy

9- The I-Land

10- You

2019'un en popüler filmleri:

1- Organize İşler: Sazan Sarmalı

2- The Irishman

3- 6 Underground

4- Müslüm

5- Aykut Enişte

Netflix, 2019 yılında en popüler projelerini açıkladı! Türk projeler damga vurdu

6- Hedefim Sensin

7- Murder Mystery

8- Arif V 216

9- Triple Frontier

10- I Am Mother

2019'un en popüler belgeselleri:

1- Gezegenimiz

2- II. Dünya Savaşının En Önemli Olayları

3- The Great Hack

4- Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates

5- Homecoming: A film by Beyonce

Netflix, 2019 yılında en popüler projelerini açıkladı! Türk projeler damga vurdu

6- The Mind, Explanied

7- Formula 1: Drive to Survive

8- Kedilere Bulaşmayın: İnternette Katil Avı

9- Street Food: Volume 1: Asia

10- The Last Czars

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (5)

Erdal:

pardon da yalan haber niye yapıyorsunuz? Netflix türkiye demeniz gerekirdi. Yurtdışı haber kanallarının hiçbirinde en popülerlerde türkçe içerik yer almıyor. saçma sapan yarım yamalak habercilik anlayışınıza devam.

12
0
yanıtYanıtla
benimkafambüyükdeğilalnımgenis:

Türkiye''deki en popüler içerikler bu , Türkiye ne izledi başlığıyla paylaşılmış. Genel olarak bakıldığında en popüler veya izlenenler listesine giren bir Türk yapımı film/dizi yok malesef, Netflixin genel listesine bakabilrsiniz. Atiye daha önce yayınlansaydı, reklamı da iyi yapılsaydı listeleri zorlardı.

8
0
yanıtYanıtla
falan:

güzel yabancı filmler olmuyor ki buna rağbet edilmiş. demekki netflix boşaymış

3
0
yanıtYanıtla
Hande:

Netflix candir , liste sallama olmus biraz ama , en azindan Türk Televizyonundan tamamen kurtuldum diyebilirim , Hele birde Disney gelse on numara olacak .

3
0
yanıtYanıtla
İZLEYİCİ:

Türk dizilerinde ne görsel efekt var ne de senaryo. Bütün Türk filmleri aşk meşk başka hiç bir şey yok. Ama yabancı dizileri izleyince büyülü bir dünyaya giriyorsunuz. Öyle bi kalite var ki. . . Muhteşem. En başta inanılmaz bi gerçeklik var. Dizi izlemiyosun ki, hayatı izliyosun adeta. Maalesef yerli dizilerde en başta bu gerçeklik yok. Kalitesiz yapımlar hepsi ama oyuncularda bi hava var ki, amerikada bizim oyuncuların yüzüne bakmazlar. En son VİRGİN RİVER diye dizi izledim. Romantizmdi, inanılmazdı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title