Haberler

Nagihan Karadere'den Survivor Çağrı'nın kavgasına yorum: Yaptığı yanlış ama diskalifiye edilmemeli

Güncelleme:

Eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, Survivor 2021'in dün yayınlanan bölümünde Çağrı ile sunucu Murat Ceylan arasında çıkan tartışma hakkında "Çağrı'nın yaptığı Survivor tarihinde bir ilk ama diskalifiye edilmemesi gerekiyor" dedi.

Survivor 2021'in dün akşam ekrana gelen yeni bölümde gerilim dolu anlar yaşadı. İletişim oyununu kaybeden ünlüler takımından Çağrı, karşı takımdaki Steven ile tartışmaya başladı. Öfkesine hakim olamayan Çağrı, kendisini uyaran sunucu Murat Ceylan'a da "Ne yeter, sana ne" diyerek sert çıktı.

"ÇAĞRI'NIN YAPTIĞI YANLIŞ AMA DİSKALİFİYE EDİLMEMELİ"

Haberler.com'un YouTube kanalına konuk olarak sunucu Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, yarışmada yaşanan tartışma hakkında şunları söyledi:

"Survivor tarihinde bir ilk. Biz de iki sene üst üste çok zorlu bir Survivor yaşadık. Yarışmacılarla uğraştık ama Çağrı'nın bu hareketi göz ardı edilemez bir boyutta. Biz de tartışıyorduk ama kadın olarak her zaman daha temkinliydik. Turabi'yi çok severim normal hayatta o kadar agresif biri olduğunu düşünmüyorum. Survivor'da rakibinin söylediği bir şey de o da hemen yükselebiliyor. Benim gibi aynı... Çağrı'nın bu hareketi çok yanlış bir hareket ama diskalifiye gerektirecek bir hareket olduğunu düşünmüyorum. Çünkü rakibiyle arasında yaşanan bir atmosferden kaynaklı ciddi bir yükseliş var.

Nagihan Karadere'den Survivor Çağrı'nın kavgasına yorum: Yaptığı yanlış ama diskalifiye edilmemeli

Murat Ceylan'ı çok seviyorum inanılmaz kalender bir insan ve çok kibar. Bu olayın Murat Ceylan'la örtüşmesi beni çok rahatsız etti. Çağrı'nın kötüye düşmesinin nedeni Murat Ceylan'a yaptığı zelzelişi ve ona yükselişi. Hakikaten bu Survivor tarihinde görülmemiş bir olay."

"SURVIVOR 2021 YARIŞMACILARI BİZİM ALTIMIZDA KALDI"

Haberler.com sunucu Gökay Kalaycıoğlu'nun "Survivor 2021 takımları sizin takımların altında kaldı. Cozutmalarının nedeni bu mu?" sorusu üzerine sözlerine devam eden Karadere, "Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Biz çıtayı çok yükselttik onlar bizim altımızda kaldı. Ben bu seneki yarışmacıların isimlerini dahi bilmiyorum çünkü ilgimi çekebilecek bir isim yok. Cazibeli, yırtıcı bir yarışmacı yok. Yaz tatili kampına gitmişler gibi."

ÇAĞRI VE SUNUCU ARASINDA NE OLDU?

Yaşanan tartışmanın ardından eleme konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, "Ben arkadaşıma yapılan bu hareketi kabul etmiyorum. Şimdi yarışmayı bırakıyorum dersen mutlu olurum" diyerek Çağrı'ya resti çekti. Ünlü televizyoncudan hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştığı için gözyaşlarına hakim olamayan Çağrı Atakan ise kararını vermek üzere 1 hafta süre istedi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Nagihan Karadere kavga Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (11)

Çağrıya cagri:

Ben olsam o oyunda ayrılırdım çünkü istenmeyen bir kişinin oyun programında ve sahibi tarafında rencide etmekten çıkardım acuna cevap verirdim dik dururdum

25
0
yanıtYanıtla
Kral:

Çağrı atlatmakta haklı.aşırı sevinc oldu oyun sonu. Kaybedenlerde doldu doldu sonra stıvının o lafı bardağı taşırdı. Stivin insanı çileden cıkaran tahrk eden gevşeğin teki. O durumda bile ne özür diliyowun sunlardan de gibi lakayıt. Bn olsam bnde atlatırdım. Çağrı sapına kadar haklı.

5
3
yanıtYanıtla
Meral:

Cagri cok doldu.tepkisinin sebebi buydu,takimindaki kizlar agladi herkes laf soyledi o fazla sahiplenici davrandı.karsi takimdaki aleyna ve ayse berbat insanlar.Hassasiyetleri hic yok her odulle bunu yapip takimlari kiskirtiyorlar.

3
3
yanıtYanıtla
kayserili:

acun''un ekibi prodüksiyon işinde profesyonel. sorunlu, sinirli tipleri tutup zamanı gelince başkalarını araya koyarak çıldırtıyorlar. reyting düşünce bu bilerek yapıldı

6
0
yanıtYanıtla
MEDYA UZMANI:

İZLENMIYOR VE ÇILDIRIYORLAR BEYLER FARKEDİN ARTIK

5
0
yanıtYanıtla
OREN:

Çağrının kafasında soru işaretleri var birkaç kişiyi dövüp sonra çıkabilir dikkatli olun

5
0
yanıtYanıtla
31:

Benimde Şeyma

yanıt0
yanıt3
Mine m:

Doğru Ya İllaki birilerini dövsünler Ne yani Bu kadar agrasıf olması normalmiş hayır bizleri korkuttu tehlikeli Çağrı oyunu unuttu Cok fazla abartı diskalıfe edilmeliydi .

0
4
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

İstenmediği yerde durmasın.

0
1
yanıtYanıtla
Acun kaplıcalı:

Hey bebek.Gelsene Survivora.

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title