Haberler

Mustafa Sandal yüzüğü taktı, evliliğe ilk adımı attı! İşte ilk fotoğraflar

Güncelleme:

Şarkıcı Mustafa Sandal, kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Melis Sütşurup ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Çiçeği burnunda çift, akşam saatlerinde aile arasında sade bir törenle nişanlandı. Ancak Mustafa Sandal'ın giydiği kıyafet sosyal medyanın diline düştü.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, sevgilisi Melis Sütşurup ile dünyaevine girmek için bir engeli daha aştı. Çift, aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişan yüzüklerini taktı.

"ÖMÜR BOYU AŞKIM OLACAK"

O anları Instagram'dan paylaşan Sütşurup, "O şimdi benim nişanlım ama ömür boyu aşkım olacak" diye yazdı.

NİŞANA TİŞÖRTLE GİTTİ

Kendisinden 19 yaş küçük sevgilisiyle evlilik yolunda ilk adımı atan Mustafa Sandal'ın kız istemeye tişörtle gitmesi ise sosyal medyanın gündemine düştü.

Mustafa Sandal yüzüğü taktı, evliliğe ilk adımı attı! İşte ilk fotoğraflar

EMİNA JAHOVİC'LE BOŞANMIŞTI

Bir dönem genç kızların sevgilisi olan Sandal, evli olduğu Emina Jahovic ile üç yıl önce boşanmıştı.

İşte ilk fotoğraflar;

Mustafa Sandal yüzüğü taktı, evliliğe ilk adımı attı! İşte ilk fotoğraflar

Mustafa Sandal yüzüğü taktı, evliliğe ilk adımı attı! İşte ilk fotoğraflar

Mustafa Sandal yüzüğü taktı, evliliğe ilk adımı attı! İşte ilk fotoğraflar

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (2)

Erener:

Hayat bunlara güzel.Sadece bunlar yaşaması lazım.Diğer insanlar neden hayattalar anlamıyorum.

44
14
yanıtYanıtla
Gulsemin Yildiz :

Mustafa sandal mutlulugu hakediyor!

26
25
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title