Haberler

Mustafa Sandal, yangın söndürme ekibindeki İbrahim Çelikkol'un mesajını paylaştı: Dualarınız için minnettarız

Güncelleme:

Başarılı oyuncu İbrabim Çelikkol, Marmaris'teki orman yangınının söndürülmesi için en ön safhalarda yer alarak alevlere müdahale etti. Şarkıcı Mustafa Sandal aracılığıyla mesaj gönderen Çelikkol, "Dualarınız sayesinde Turgut'ta bir dağı kurtardık. Dualarınız için minnettarız" dedi.

Son olarak TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan İbrahim Çelikkol, Marmaris'te devam eden orman yangınlarını söndürmek için çalışmalara katıldı. Çelikkol'un ön safhalarda hortum taşıyarak alevlerin içine girdiği görüntüleri paylaşan şarkıcı Mustafa Sandal, bu sefer de oyuncunun mesajını paylaştı.

"TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Instagram hesabından Çelikkol'un sahadaki ekiple çekilen fotoğraflarını paylaşan Mustafa Sandal, oyuncudan gelen mesaja da yer verdi. Paylaşımına "İbrahim ve Onur kardeşimden mesaj var" diyerek başlayan Sandal, "Burada, yazılanları pek takip edemiyoruz ama Mustafa ağebeyimiz iyi dilek ve dualarınızı iletti. Dün akşamki dualarınız sayesinde Turgut'ta bir dağı kurtardık. Dualarınız için minnettarız. Şimdi biraz yorgun düştük ve soluklanmak için ara verdik. Allah razı olsun sizlerden. Biz ve dostlarımız tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Mustafa Sandal, yangın söndürme ekibindeki İbrahim Çelikkol'un mesajını paylaştı: Dualarınız için minnettarız

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İbrahim Çelikkol Mustafa Sandal Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (6)

Haluk Gurbuz:

Helal olsun bazıları gibi cafede oturup devleti ve görevlilerini aşağılamadı adamsin

69
9
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Kimse devleti aşağılamaz da görevlilere hele de hakedenlerine birşey diyemem.

yanıt15
yanıt5
Emin Alıç:

Somaliye 30 milyon dolar hibe yardim kararı imzalandı Haluk. Ayranımız yok içmeye tahterevanla gidiyoruz Somaliye. Ne guzel değil mi? Anladın sen onu

50
25
yanıtYanıtla
Gürol Gürol:

mustafa sandal in isi daha önemli gelen mesajlari yayinliyo

14
2
yanıtYanıtla
SMMM:

ibrahim çelikkolun hesaplarına gir bak bir tane bişey göremezsin. adam gerçekten yardım etmek istediği için orda. poz verip canlı yayın yapmak için değil. kimisi sanatçıdır kimisi soytarı napcan işte...

14
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

DİZİLERİ TUTMUYOR YA.ODA BOYLE DENEDI BU SEFER.

0
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title