Haberler

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup yollarını ayırdı

Güncelleme:

Emina Jahovic ile yollarını ayırdıktan bir süre sonra Melis Sütşurup ile aşk yaşamaya başlayan Mustafa Sandal, aradığı mutluluğu yine bulamadı. Çift, Sandal'ın telefonuna gelen mesajlardan sonra ayrılık kararı aldı.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal 2 çocuğunun annesi Emina Jahovic'ten geçtiğimiz sene tek celsede boşandı. Adı birçok kadınla anılan Sandal, sosyetik güzel Melis Sütşurup'la aşk yaşamaya başladı. Ancak yaklaşık 8 aydır aşk yaşayan ikili yollarını ayırdı.

YOLLARINI AYIRDILAR

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre; Sütşurup'un yakın çevresine, "Mustafa ile Amerika'da kavga ettik. Cep telefonunda öyle bir mesaj gördüm ki, benim için artık bitti" dediği iddia edildi.

ATTIĞI MESAJLARI İFŞA ETMİŞTİ

Mustafa Sandal'ın adı, Boşandıktan sonra başta oyuncu ve model olan Ceren Hindistan olmak üzere pek çok güzelle anılmıştı. Hatta Hindistan 2. Sayfa programına konuk olduğunda Sandal'ın kendisine attığı mesajları ifşa etmişti.

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup yollarını ayırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Melis Sütşurup Mustafa Sandal Emina Jahovic Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (40)

Sempatik:

Topluma örnek olması gereken ünlülerin, toplum için zararlı örneklere dönüştüğünü açıkça görüyoruz. Bu nedenle ünlülerin kısırlaştırmasından yanayım :)

44
3
yanıtYanıtla
Mami:

Acınası zavallılar. Alacaklarını alıp, vereceklerini verdiler. İşleri bitip sıkılınca ayrıldılar. En kötüsü de toplumumuz böylelerini bağrına basabiliyor ve yaptıkları sıradan mış gibi adlediliyor. Ve anlıyoruz ki "Cehennem lüzumsuz değil".

18
3
yanıtYanıtla
Minik kuş:

Bak hele relefonuna gele mesajı görüp şok olmuşmuş. Kıçımla gülerim buna. Bu artist milletinin telefonlarına hergün yüzlerce mesaj geldiğine eminim. Sen bu adamla çıkarken geniş mezhepli olman gerektiğini bilerek ilişkiye girdiğine göre. Bu namuslu havaları da neyin nesi yemezler kuzum yemezler.

10
6
yanıtYanıtla
GALİP:

Küçük insanlar. . Sahte hayatlar. . vıcık vıcık. . aslında acınacak durumdalar.

12
0
yanıtYanıtla
Blade:

Melis süt şurup ne be ne bicim soy isim bu melis ayran agri kesici , ya da süt antibiyotik , uyuz oldum resmen süt şurupmuş yok öksürük şurubu

9
2
yanıtYanıtla
izleyici:

Mustafa baltayı taşa vurdun ama ossun. . . . Süt gider ayran gelir belki de paran da var zatii

8
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

artistlik ve şarkıcıların bu topluma hiç bir faydasının olmadığı ortadadır.bence yasaklanmalı ve türk halkı bu züppelerden kurtarılmalıdır.

7
1
yanıtYanıtla
FEMiNiST:

musti 1 tane yetmiyorsa söyle hacı 10 tane gönderelim sana belki 10 taneyle doyarsın kalp krizinden gitmessen tabi.

4
3
yanıtYanıtla
ÇokoPrens:

Mustafa yı severim lütfen öyle konuşmayın.

yanıt0
yanıt1
Patriot:

Mustafanın da cakmadığı kalmadı ya laa

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title