Haberler

    Mustafa Sandal nafakayı kesti mi? Emina Jahovic'ten iddialara yanıt

    Güncelleme:

    Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, Rumelihisarı'nda görüntülendi. Jahovic, eski eşiyle yaşadığı 'nafaka krizi' hakkında konuştu

    Müzik çalışmalarının iyi gittiğini söyleyen Jahovic, koronavirüs pandemisinden dert yandı. Magazin Burada'nın haberine göre; 39 yaşındaki şarkıcı "Pandemide ne yapabilirim ki? Çocuklarla evde vakit geçiriyoruz. Yakın zamanda Göçek'e gideceğiz.

    Orada 3 ay kalacağız ama ben ara sıra gidip geleceğim. Müzik ve marka çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

    "ARTIK ANLATILACAK BİR ŞEY YOK"

    Eski eşi Mustafa Sandal ile yaşadığı nafaka krizi hatırlatılan Jahovic, "Gerekli açıklamayı yapmıştım. Artık anlatacak bir şey yok" diyerek röportajı sonlandırdı.

    NE DEMİŞTİ?

    Geçtiğimiz haftalarda gazetecilerle sohbet eden Emina Jahovic, eski eşi Mustafa Sandal'ın nafaka ödemediği haberleri hatırlatılınca, "Benim diyebileceğim hiçbir şeyim yok. Mahkeme ne karar verecekse onu yapacağız. Hiç yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama bazı dengeler var onları korumamız lazım" demişti.

    Şarkıcı, "Nafaka alabiliyor musunuz?" sorusuna, "Onu konuşmayalım, mahkeme kararı çıktıktan sonra öğreneceksiniz" yanıtını vermişti.

    Emina Jahovic'in Mustafa Sandal ile evliliğinden Yaman ve Yavuz adında iki çocuğu bulunuyor.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Mustafa Sandal Emina Jahovic Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title