Haberler

Mustafa Sandal'ın Boşandığı Eşi Emina Jahovic, Eski Aşkına Döndü

Güncelleme:

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic'in, eski aşkı Marko Miskovic ile birlikte olduğu iddia edildi.

Mustafa Sandal ile Sırp asıllı eşi Emina Jahovic , 10 yıllık evliliklerini 6 Haziran'da sona erdirdiler. Emina Jahovic daha sonra iş adamı Sadettin Saran'la yeni bir aşka yelken açmış ancak bu ilişkisini de yürütememişti. Bu olaylardan sonra Sırp şarkıcının eski aşkı Marko Miskovic'e döndüğü iddia edildi.

GİZLİCE GÖRÜŞÜYORLAR

Bir Sırp gazetesinin iddiasına göre ünlü şarkıcı Emina Jahovic, eski sevgilisi Marko Miskovic ile tekrardan bir araya geldi. Jahovic ve Miskovic'in gizlice görüştüğü söylentisi ise dikkatlerden kaçmadı. Sırp gazetesi Alo, Emina Jahovic'in, eski sevgilisi Marko Miskovic ile birlikte olduğunu iddia etti. Söylentilere göre çift, bir süredir gizlice görüşüyor.

Mustafa Sandal'ın Boşandığı Eşi Emina Jahovic, Eski Aşkına Döndü

EVLİLİĞİN EŞİĞİNDEN DÖNMÜŞTÜ

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, geçmişte Marko Miskovic ile evliliğin eşiğinden dönmüştü.

Mustafa Sandal'ın Boşandığı Eşi Emina Jahovic, Eski Aşkına Döndü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Emina Jahovic Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (28)

vahdettin bayram:

kimin eli kimin cebinde belli değil. . . bunlarınkisi evlilik değil. . . çoğu reklam.

34
1
yanıtYanıtla
SabırLı:

zaten hiç ayrılmamıştıki eski aşkından.aradan mustafayı çıkardı ayakbağı oluyor diye

31
1
yanıtYanıtla
aydin:

mart ayi bitti ondan donmustur

29
1
yanıtYanıtla
kral:

eeee masraflar arttı

24
0
yanıtYanıtla
cemil:

demekki evlilik sırasındada görüşmeler ve ilişkiler devam etmiş

22
0
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE SK.:

abi bana para verin çok açım açlıktan nefesim kokuyor

11
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

zaten karida kari kiligi kalmamis, alanin elinde kalir

7
0
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

çocuklu annelere bu işleri hiç yakıştıramıyorum

5
1
yanıtYanıtla
asdad:

NE İĞRENÇ Bİ KADINMIŞSIN

6
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

saka maka sadetin saran iyi fisekledi ama

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title