Haberler

Mustafa Sandal ile Boşanmak Üzere Olan Emina, Gizemli Bir Yakışıklıyla Yakalandı

Mustafa Sandal ile 10 yıllık evliliklerini bitirmek üzere olan Emina Sandal, gecelerde gizemli bir yakışıklıyla yakalandı. Emina yanındaki kişinin kim olduğunu açıklamayınca soru işaretleri arttı.

Mustafa Sandal ile olan 10 yıllık evliliğini bitirmek üzere olan Emina Sandal önceki akşam bir erkek arkadaşı ile Etiler'deki Papermoon Restaurant'ta yemek yedi Emina Sandal mekan çıkışında"Yanınızdaki beyefendi kim?" sorularına cevap vermedi.

YANINDAKİ KİŞİNİN KİM OLDUĞUNU AÇIKLAMADI

Erkek arkadaşının adını açıklamak istemeyen Emina Sandal kafalarda soru işaretleri bıraktı. Emina, Mustafa Sandal ile ilgili olan soruları ise "Mustafa'yla ilgili soru istemiyorum. Bitti artık, konuşmam" diyerek cevapladı.

Mustafa Sandal ile Boşanmak Üzere Olan Emina, Gizemli Bir Yakışıklıyla Yakalandı

Mustafa Sandal ile Boşanmak Üzere Olan Emina, Gizemli Bir Yakışıklıyla Yakalandı

Mustafa Sandal ile Boşanmak Üzere Olan Emina, Gizemli Bir Yakışıklıyla Yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Emina Jahovic Paper Moon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (26)

TOPLUM BOZULDUKCA BOZULUYOR:

YAZIK BU ÜNLÜ ÇOCUKLARINA BÜYÜYÜNCEYE KADAR BİRÇOK ANNE BABALARI OLUYOR GELDE PİSKOLOJİSİ DÜZGÜN ÇOCUK YETİŞTİR BU TOPLUM DAHA NASIL BOZULMASIN

13
0
yanıtYanıtla
adı lazım değil:

Yanındaki sevgilisi olsa bu kadar rahat olabilir mi? yaza giriyoruz yeni bi single öncesi reklam kokan hareketler kimse kimseden boşanmayacak biraz Rabbimin verdiği beyni insanların yönlendirmesine göre değil de kendimiz kullansak (en güzel örneği çiftlikbank mağdurları) ne güzel olurdu. . .

8
0
yanıtYanıtla
Ramazan hacı:

Şuç mustafa da gitti karıyı juri yaptı fotomodel lik yapmasına izin verdi.kız milleti parayı görmesin azar

5
2
yanıtYanıtla
vatan:

YAZIK BİZİM AİLE KÜLTÜRÜMÜZE AİLE YAPIMIZA TERS KİMİNKİ KİMİN ELİNDE BELLİ DEĞİL.

7
0
yanıtYanıtla
CENGİZ:

ÇOCUKLARA YAZIKKKKKKK

6
0
yanıtYanıtla
İŞLETME ŞEFİ:

O KİŞİ ŞOFÖR. GÜNAHA GİRMEYİN!

3
2
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

Mustafa:Oy eminamm oy. Emina:Bitti mıstafam bitti.

5
0
yanıtYanıtla
......:

Ben Mustafa''yı ilk çıktığı zamandan hatırlıyorum, çok zıpırdı. Amerika''da üniversite okudum diye ortaya çıkmıştı, meğerse bulaşıkçılık yapmış restorantlarda, ortaya çıkanca özür dilemişti. Çok da çapkındı. Bir iki güzel şarkısı vardı ama dansları çok komikti.

4
1
yanıtYanıtla
......:

kuzenidir taa uzaklardan gelmişlerdir, yıllardır görüşmüyorlardır :)))

5
0
yanıtYanıtla
hersey kader! provokatörlüge gerek yok..:

sizin gibiler yüzünden ayrimcilik ve kavga kan bitmiyor. kimin yanip kimin yikanacagina sadece Allah karar verir.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title