Haberler

    Mustafa Sandal, Emina Jahovic'le fotoğrafını önce paylaştı sonra sildi

    Güncelleme:

    2 sene önce tek celsede boşanan Emina Jahovic ve Mustafa Sandal, önceki gün oğullarının yaş gününü kutladı. Sosyal medya hesabından eski eşiyle fotoğrafını paylaşan Sandal, kısa süre içinde silerek sadece çocuklarının fotoğrafını paylaştı.

    Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, 10 yıllık evliliklerini 2018 yılında tek celsede bitirdi. İki çocuğunun annesi Emina Jahovic ile dost kaldıklarını söyleyen Sandal, önceki gün oğlunun yeni yaşını kutladı. Eski eşiyle doğum gününde çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan şarkıcı, kısa süre içinde fotoğrafı yayından kaldırdı.

    ESKİ EŞİNİ ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

    Çocukları Yaman ve Yavuz için sık sık bir araya gelen eski eşler Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, önceki gün Yaman'n 12. yaş partisinde buluştu. Sandal, Göcek'te yapılan kutlamadan çekilen kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Mustafa Sandal, 1-2 saat içerisinde eski eşinin yer aldığı kareyi kaldırdı. Daha sonra ise sadece oğullarıyla çekilen fotoğraflarını paylaştı.

    İşte Sandal'ın sildiği fotoğraf:

    Mustafa Sandal, Emina Jahovic'le fotoğrafını önce paylaştı sonra sildi

    Mustafa Sandal, Emina Jahovic'le fotoğrafını önce paylaştı sonra sildi

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Mustafa Sandal Emina Jahovic Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500

    Yorumlar (5)

    Serdar Gibi Buda Eski Makinaya Dönüyo:

    Maalum is Yok Para Yok Yeni Makinada Masraf ister Eee Hal öyle Olunca Eski Makina Herseye Razi

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Serdar bilgili:

    Bnm esinle isim bitti alabilirsin geri

    2
    2
    yanıtYanıtla
    S.S:

    Herkes birbirinin bir şeyinden faydalanıyor. amaç gündemde kalmak.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    IHTIYAR:

    Toplum baskısı derik biz ona. He loooo

    2
    0
    yanıtYanıtla
    aga:

    yeni moda galiba ayril kim denk gelir ise yat alem yap sonra bir sey olmamis gibi ben karimi kocami cok seviyorum yanlis anlama de bu zenginler de ne mide var

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title