Haberler

Mustafa Sandal Boşanmak Üzeri Olduğu Emina Sandal'a Şarkı Besteledi

Güncelleme:

Boşanma arifesinde olan Mustafa Sandal,14 yıl önce evlendiği eşi Emina Jahovic için şarkı besteledi.

14 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Emina Jahovic ile şubat ayında boşanma kararı alan Mustafa Sandal'ın yakın çevresine, "İstemeden boşanıyoruz. Eşimi çok seviyorum. Her şey birden bire gelişti" dediği iddia edildi. Sandal'ın eşi için bir şarkı bestelediği öğrenildi.

ŞARKI BESTELEDİ

Jahovic için şarkı bestelediği ve barışma mesajı gönderdiği konuşulan sanatçı, evliliğini kurtarmaya çalışıyor.

"ARAMIZDAKİ AŞKI KAYBETTİK"

Bir dergiye açıklama yapan Emina Jahovic ise, "Hiçbir zaman Mustafa'yla kavga etmedik. Sadece aramızdaki aşkı kaybettik. Geçtiğimiz yıl ayrılmayı denedim ama erteledim, çünkü ailemin dağılmasını istemiyordum. Arkadaşlığımız devam edecek, çocuklarım İstanbul'da okuyacak. Bu kararı almak zordu ve kendimle gurur duyuyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Emina Jahovic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Karn la krang leung:

Adam sevio kadinin gozu disarda belli

9
1
yanıtYanıtla
46:

Olan cocuklara oluyo issalah barisirlar

4
2
yanıtYanıtla
Rammstein:

Para göz kadın aşk değil para bitti

4
0
yanıtYanıtla
bırak musti:

Senden ayrılıp kendini eskisinin yanına atan bir kadın seni bitirmiştir, dönüşü yok bazen sevmek yetmiyor hiç uğraşma artık

1
1
yanıtYanıtla
simarik sosyete:

belmondo mirtaza sandalye acikti anlasilan

1
0
yanıtYanıtla
metin:

Oy oy emine şarkısının pop tarzını yap gari

0
0
yanıtYanıtla
Gönül ister aradığını:

Hep mi bekler hep mi bulamaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title