Haberler

    Mustafa Sandal'dan eski eşi Emina Jahovic'e 1 milyonluk nafaka cevabı! Gizlilik kararını hatırlattı

    Güncelleme:

    Şarkıcı Emina Jahovic, 2008-2018 yılları arasında evli kaldığı, çocukları Yaman ve Yavuz'un babası Mustafa Sandal'ın toplam 1 milyon 105 bin 863 TL'lik nafaka borcu olduğunu iddia etti. Mustafa Sandal'ın avukatı yaptığı açıklamada, dava hakkında gizlilik kararı verildiğini hatırlattı.

    Mustafa Sandal, eski eşi Emina Jahovic'e ödediği aylık 15 bin TL'lik nafakanın iptali için dava açmıştı. Ünlü şarkıcı, eski eşinin Çubuklu Vadisi'ndeki evinin kira gelirini alma hakkından mahrum edilmesini istemiş, Jahovic ise davanın reddine başvurmuştu. Jahovic, eski eşinin toplam 1 milyon 105 bin 863 liralık nafaka borcu olduğunu iddia etti. Sandal'ın avukatında ise konuyla ilgili jet açıklama geldi.

    "EKONOMİK OLARAK ÇOK RAHAT"

    İstanbul Aile Mahkemesi'ndeki 'nafakanın azaltılması' davasının duruşmasına avukatı Altın Mimir'le katılan Sırp şarkıcı, "Mustafa ekonomik olarak rahat. Çocukları okula götürüp getirmesi için araba alacaktı ya da kiralayacaktı. Çocukların tatil paralarını ve evdeki yardımcıların paralarını ödeyecekti. Hiçbirini ödemedi. Nafakayı ödemiyor" dedi. Jahovic'in avukat Altın Mimir ise " Mustafa Sandal, nafaka borcunu ödemezse mahkeme hapis cezası verecek" şeklinde konuştu.

    Mustafa Sandal'dan eski eşi Emina Jahovic'e 1 milyonluk nafaka cevabı! Gizlilik kararını hatırlattı

    SANDAL CEPHESİNDEN İLK AÇIKLAMA

    Bu iddia sonrası Mustafa Sandal'ın avukatı Mutluer Doğan Şişman'dan açıklama geldi. Sandal, avukatı aracılığıyla "Görülmekte olan davaya ilişkin İstanbul 3. Aile Mahkemesi tarafından yayın yasağı konulduğunu ve gizlilik kararı verildiğini hatırlatırız" açıklamasını yaptı.

    Mustafa Sandal'dan eski eşi Emina Jahovic'e 1 milyonluk nafaka cevabı! Gizlilik kararını hatırlattı

    MUSTAFA SANDAL-EMİNA JAHOVİC EVLİLİĞİ

    13 Ocak 2008 tarihinde Boşnak şarkıcı Emina Sandal Türkcan (Jahovic) ile evlenen Mustafa Sandal'ın bu evlilikten Yaman (d.2009) ve Yavuz (d.2012) adında 2 erkek çocuğu vardır. Çift 6 Haziran 2018 tarihinde anlaşmalı olarak boşanmıştır. Mustafa Sandal, 10 Haziran 2022'de Melis Sütşurup ile nikah masasına oturacak.

    Mustafa Sandal'dan eski eşi Emina Jahovic'e 1 milyonluk nafaka cevabı! Gizlilik kararını hatırlattı

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Mustafa Sandal Emina Jahovic Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title