Haberler

Mustafa Konak, yeni dizide Deniz Can Aktaş'ın çocukluğunu canlandıracak

Güncelleme:

Oyuncu Mustafa Konak, yeni sezonun iddialı dizisi 'Hudutsuz Sevda' kadrosunda yer alacak. Başrol oyuncu Deniz Can Aktaş'ın çocukluğunu canlandıracak olan Konak, daha önce de 'Bandırma Füze Kulübü' adlı dizide aynı rolü üstlenmişti. Konak, yapımcıların ve yönetmenlerin kendisini başarılı bir oyuncuya benzetmelerinin kendisine gurur verdiğini belirtti.

Oyuncu Mustafa Konak, yeni sezonun iddialı dizisi "Hudutsuz Sevda" kadrosunda yer alacak. Başrol oyuncu Deniz Can Aktaş'ın çocukluğunu canlandıracak olan başarılı çocuk oyuncu Mustafa Konak, daha önce de "Bandırma Füze Kulübü" adlı dizide Deniz Can Aktaş'ın çocukluğunu canlandırmıştı. Ödüllü oyuncu Mustafa Konak, hem sinema filminde hem de dizi de aynı sanatçının çocukluğunu canlandırmanın oyunculuk kariyerine nasıl bir etki yaptığı sorulduğunda, Deniz Can Aktaş'ın son yıllarda müthiş bir çıkış yakaladığını, yapımcıların, cast direktörlerinin ve yönetmenlerin kendisini böylesine başarılı bir oyuncuya benzetmelerinin kendisine gurur verdiğini ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.  Ayrıca dizide rol alan bir başka oyuncu Özlem Başkaya ile birlikte daha önce "Kimse Bilmez" ve "O kız" adlı yapımlarda birlikte rol aldıklarını kaydeden Mustafa Konak, tecrübeli oyuncunun "Kimse Bilmez" adlı dizide üvey anne annesi rolünde, "O kız" adlı dizide de annesi rolünde olduğunu vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Deniz Can Aktaş Magazin Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title